Bayan Yavuz’dan gönül ziyaretleri

Bayan Yavuz’dan gönül ziyaretleri

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz ve eşi Selda Yavuz’un örnek projelerden biri olan “Gönülden Gönüle” projesi kapsamında gönül bağları kurulmaya devam ediliyor.

Bayan Yavuz, Kurban Bayramı öncesi Gönülden Gönüle projesi kapsamında İzmit’te; 4 engelli, 11 yaşlı ve 2 öksüz-yetim aile olmak üzere toplam 17 aileyi hanelerinde ziyaret ederek yaklaşan Kurban Bayramlarını kutlayıp, bu kutlu günlerde talep ve ihtiyaçlarını dinleyerek, çözümü noktasında gerekenlerin yapılacağını belirtti. Heyecanlı ve mutlu hane sahipleri tarafından misafir edilen Bayan Yavuz, Vali Yavuz’un selamlarını ileterek şunları kaydetti: “Sizlerle bir arada olmak, günlerinizi nasıl geçirdiğinizi duymak, elimizden geldiğince sizlerin sıkıntılarıyla hem hal olmak, dertlerinize çözüm bulmak için canla başla çalışmaya devam edeceğiz” diyerek, yaklaşan Kurban Bayramlarını tebrik etti. 

 

SOHBET ETTİ 

Sıkıntılarını paylaşan, taleplerini ileten hane sahipleri: “Sizin evlerimize gelerek bu müstesna günlerde bizleri ziyaret etmesi büyük bir onur ve mutluluk. Allah devletimize zeval vermesin. Dualarınız, hizmetleriniz kabul olsun” diyerek, teşekkür ettiler. Kendilerini sevinçle karşılayan çocuklarla da bir süre sohbet edip, onlara çeşitli armağanlar vererek sevindiren Bayan Yavuz, karşılaştıkları vatandaşlarla da hemhal olup, hal ve hatırlarını sorarak bir süre sohbet etti.

 

yavuz-2-002.jpg

 

Haber: Aleyna SEVENCAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.