Başkanlık sistemi ve referandum konuşuldu

Başkanlık sistemi ve referandum konuşuldu

GEBZE BELEDİYESİ KONFERANSI:Gebze Belediyesinin düzenlediği kültür-sanat etkinlikleri kapsamında Süleyman Özışık ve Mete Yarar "Cumhurbaşkanlığı...

GEBZE BELEDİYESİ KONFERANSI:

Gebze Belediyesinin düzenlediği kültür-sanat etkinlikleri kapsamında Süleyman Özışık ve Mete Yarar "Cumhurbaşkanlığı Sistemi ve Referandum Güvenliği" konulu konferansı ile Gebzeliler ile bir araya geldi. Konferansa belediye başkan yardımcıları Engin GüzelSadık AlbayrakÇayırova Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç, belediye başkan danışmanı Şakir Bitmez, STK temsilcileri ve çok sayıda Gebzeli katıldı.

Süleyman Özışık konuşmasına anayasa değişikliğine ve Cumhurbaşkanlığı sistemine yüzde yirmilik bir kesimin hala kararsız olduğuna değinerek başladı. Özışık, "Bu rakam hem AK Parti adına hem vatanseverler adına hem de bu sistem ile Türkiye'nin çok iyi bir yöne gideceğine inanalar adına çok büyük bir rakam. İstikrarlı bir ülke istiyorsak ve bunun için evet diyorsak Sayın Cumhurbaşkanımızın başlattığı bu süreçte elimizden geleni yapmamız gerekiyor" dedi.

TERÖR ÖRGÜTLERİ İŞBAŞINDA

Güvenlik Uzmanı Mete Yarar ise konuşmasında seçim güvenliğini tehlikeye sokmak için yasa dışı örgütlerin ellerinden geleni yapacaklarına dikkat çekti. Yarar, "Şu dönemde biliyoruz ki yasa dışı terör örgütleri bu anayasa değişikliğini istemiyor. Bunun için ellerinden ne geliyorsa yapacaklar. " şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.