Baro’da yeni yönetim tüm camiayı buluşturdu

Baro’da yeni yönetim tüm camiayı buluşturdu

Kocaeli Barosu Gebze Temsilciliği’nde Şerafettin Kaya başkanlığında Beritan Hazal Dündar ve Cemal Emre Kaya’dan oluşan yeni yönetim dönemin ikinci icraatında camiayı Darıca Sahil Restaurant’taki yemekte buluşturdu

Kocaeli Barosu’nda Gebze İlçe Temsilciliği’ne Şerafettin Kaya başkanlığında; Beritan Hazal Dündar ve Cemal Emre Kaya’dan oluşan yeni yönetim kasım ayı ortasında  atanmıştı. Yeni yönetimin ilk icraatı 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü’nde  Gebze Adliyesi’nde basın açıklaması oldu. Kadına yönelik her tür şiddet, tam gününde kınandı. Temsilcilik yönetimi dönemin ikinci icraatında ise camiayı Darıca Sahil Restaurant’ta düzenlenen yemekte buluşturdu.

BİRARADA OLDUĞUMUZ HER YER GÜZEL

Temsilcilik Başkanı Şerafettin Kaya’nın çok kısa bir selamlama konuşması yaptığı; etkinliğe ilerleyen saatlerde katılan Başkan Mehmet Gül kısa bir selamlama konuşması yaptı. Gül, “Mekan dar ama sıcak ve güzel. Hep burada yapın. Bu arada mekanı asıl güzelleştiren sizlersiniz. Bir arada olduğumuz, sizin olduğunuz her yer güzel” dedi.

 

Başkan Mehmet Gül’e Genel Sekreter Nuriye Yılmaz da eşlik etti. Etkinliğe Baro yönetiminden Erhan Türkan ile Gebzeli yöneticiler Dilek İlhan Dalkıran ve İbrahim Akbaş da katıldı. Ayrıca bir süre önce gerçekleşen gençlik meclisinde yürütme kuruluna girmeyi başaran Mustafa Öztürk de etkinliğe katıldı.

Kocaeli Barosu tarihinde yönetime girmeyi başaran ilk Gebzeli avukat Yüksel Genç etkinliğe eşi, avukat kızı ve torunuyla birlikte katıldı. Gebze'nin en kıdemli avukatlarından Cevher Ürek kemandaki ustalığını müthiş bir dinleti ile konuşturdu. Aktif siyasette yer alan hukukçuların da yer aldığı etkinlikte Gebze Belediye Meclisi AKP Üyesi Güler Şahin Gençay, bir dönem CHP Gebze İlçe Örgütü yönetiminde yer alan Sevinç Duygu Öner ile aynı masadaydı. CHP Çayırova İlçe Örgütü yönetiminden Bilişim Sorumlusu Selen Su Elidar ile Hukuk ve Seçim İşleri'nden Sorumlu Başkan Yardımcısı Elif Sınırtaş, bu dönem Gebzespor yönetiminde futbol şube içinde yer alan Suat Mermer de gecenin renkli katılımcıları arasında yer aldı. Kocaeli Barosu'nun Gebzeli yönetim kurulu üyelerinden Dilek İlhan Dalkıran'ın doğum günü de arkadaşları tarafından kutlandı.

Ağırlığı gençler olmak üzere her yaştan avukatın ama ferdi, ama aileleriyle katıldığı etkinlikte sohbet ve müzik eşliğinde eğlence hâkimdi. Gecede gerek avukatlar gerek sanatkar konukları birbirinden güzel şarkı ve türküleri seslendirirken halaylar eşliğinde oyunlar da oynadı.

Programda konuk mahalli sanatçılar Ahmet Özer ve Ali Sertaç Mecit de sahne alırken onlara saz ekibinde Ozan Mert darbukası, Ertan Nar gitarı ile eşlik etti.

 

 

 

Şerafettin Kaya ve temsilcilik yönetimi tüm konuklarla yakından ilgilenirken benzer etkinliklerde yine bir araya gelme dileğinde bulundu.

 

 

824.jpg

Darıca Sahil Restaurant’ta gecenin ilerleyen saatlerine kadar süren etkinliğin sonunda avukatlar bu fotoğraf karesinde günü ölümsüzleştirdi.

 

803-003.jpg

Gebze İlçe Temsilcisi Şerafettin Kaya ile temsilci yardımcıları Beritan Hazal Dündar ve Cemal Emre Kaya ikinci etkinliklerinde camiayı buluşturdu.

809.jpg

Kocaeli Barosu Gebze Temsilcisi Avukat Şerafettin Kaya’ya etkinlikte öğretmen eşi Fatma Kaya da eşlik etti.

 

 

 

802-004.jpg

 

804-001.jpg

 

805-002.jpg

 

806.jpg

 

807.jpg

 

808.jpg

 

810.jpg

 

811.jpg

 

812.jpg

 

813.jpg

 

814.jpg

 

815.jpg

 

816.jpg

 

817.jpg

 

818.jpg

 

 

 

819.jpg

 

820-001.jpg

 

821.jpg

 

822.jpg

 

823.jpg

 

825.jpg

 

826.jpg

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.