Barkın'dan güzel haberler var!

Barkın'dan güzel haberler var!

Kocaeli'nde uzun bir kampanya sonrası toplanan bağışlar ile SMA Tip 1 hastası 4 yaşındaki Barkın, Dubai'ye giderek tedavisine başladı. Tedavisi 3 ay sürecek olan Barkın’ın ailesi ise çok heyecanlı.

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğünde görevli Komser Barış Kaplan ile bir bankada çalışan Havva Kaplan’ın, SMA Tip 1 hastası olan 4 yaşındaki çocukları Barkın’ın tedavisi için Valilik izniyle 8 Kasım günü “SMA değil Barkın kazansın” sloganıyla başlatılan bağış kampanyası mutlu bir şekilde noktaladı. Gereken bağış toplanarak, 4 buçuk yaşındaki Barkın, tedavi olması amacıyla 1 Aralık’ta Dubai gitti. Dubai’de bulunan Al Jalila Children’s Specially Hospital’da Barkının tedavi süreci başladı. İlaç uygulamasından önce alınan kanlar Hollanda’ya gönderildi. Tahliller yapıldıktan sonra Barkının değerleri ilaç uygulanması için elverişli ise ilaç tedavisine başlanacak.
KAPLAN AİLESİ DUALARINIZI BEKLİYOR
Nöroloji ortopedi kardiyoloji ve fizyoterapi tarafından Barkın’ın takipleri yapılıyor. Kaplan ailesi, burada 3 ay sürecek tedavinin ardından Kocaeli’ye dönüş yapacak. Kaplan ailesi sosyal medyada süreç ile ilgili yapmış olduğu paylaşımında, “Herkese merhaba biliyoruz, meraktasınız. Burada 4 gün resmî tatildi. Bugün itibariyle hastane işlemlerimiz başladı. Her şey yolunda barkın da iyi dualarınızı bekliyoruz. Sevgiler” dedi.

 

barkin-2-001.jpeg

 

Haber: Abbas ÇAKAR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.