Barkın ve Yusuf için vakit daralıyor

Barkın ve Yusuf için vakit daralıyor

Kocaeli’de SMA hastası olan 4 yaşındaki Barkın ve 5 yaşındaki Yusuf için zaman daralıyor. Barkın ve Yusuf'un hayata tutunması için hep birlikte harekete geçelim

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğünde görevli Barış Kaplan ile bir bankada çalışan Havva Kaplan’ın, SMA Tip 1 hastası olan 4 yaşındaki çocukları Barkın’ın tedavisi için “SMA değil Barkın kazansın” sloganıyla başlatılan valilik onaylı kampanyanın süresinin dolmasına son 3 ay kaldı. Barkın için yardım kampanyaları tüm hızı ile devam ederek gönüllüler tarafından farklı noktalarda yapılan kermes etkinlikleri ile devam ediyor. Küçük Barkın’ın tedavisi için 1 milyon 850 bin Dolar’a ihtiyaç var. Yardımlar kapsamında şimdiye kadar 943 bin 500 Dolar toplanabildi.

 

SON 3 AY

Sadece yüzde 51 hedefe ulaşılan Yardım kampanyasında 906 bin 500 Dolar’a daha ihtiyaç var. 3 aylık süreç içerisinde hedeflenen para toplanabilirse Barkın sağlığına kavuşabilecek. Aile çocuklarına, Dubai'de uygulanan ve SMA hastalarına yüzde 98 iyileşme umudu vadeden gen tedavisi uygulanabilmesi için yardımlarını bekliyor.

 

YUSUF YILLARDIR MÜCADELE VERİYOR

Gebze'de yaşayan Polat Ailesi, 5 yaşındaki SMA hastası oğulları Yusuf'un hayata tutunması için yıllardır mücadele veriyor. Kilo almasın diye eksik beslenen Yusuf için artık zaman daralıyor. Gerekli tedavi parasının ise henüz yarısı toplanabildi. Valilik onaylı yardım kampanyası için tüm operatörlerden Yusuf yazıp 3958'e SMS göndererek 10 TL bağışta bulunabilirsiniz.

 

Haber: Aleyna SEVENCAN

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.