Ayhan Metal’de seri iş kazaları

Ayhan Metal’de seri iş kazaları

Gebze Plastikçiler OSB’de kurulu Ayhan Metal’de iddiaya göre kazan patlamasından ötürü iki işçi yaralanmıştı. Kısa süre önce bir işçinin yanık tedavisi gördüğü firmada Ramazan Aydınalp de bugün kopan parmağını diktirdi

Gebze’deki sanayi kuruluşlarında pandemi koşullarında süren üretimde iş kazalarının da ardı arkası kesilmiyor. Birçok iş kazasının kayıtlara dahi girmediğine dair endişelerin hakim olduğu Gebze’de Gebze Plastikçiler OSB’de kurulu Ayhan Metal bu alanda dikkat çeken firmalardan biri.

YURTSEVEN’E YANIK TEDAVİSİ

AYDINALP’İN PARMAĞI KOPTU

Gebze Plastikçiler OSB’de kurulu fabrikada iddiaya göre kazan patlamasından dolayı iki işçi yaralanmıştı. Bir süre önce Sami Yurtseven adlı bir işçinin yanık tedavisi gördüğü ve istirahat süresinin devam ettiği öğrenildi. Bir diğer vakada ise parmağını makineye kaptıran Ramazan Aydınalp bugün Gebze Fatih Devlet Hastanesi’nde ameliyat oldu ve kopan parmağı yerine dikildi.

FABRİKADAN HENÜZ AÇIKLAMA YOK

Öte yandan son iki iş kazasına dair görüş almak için bugün sabah saatlerinde aradığımız fabrika yetkilileri gerekçesini söyleyerek not bırakmamıza karşın henüz açıklamada bulunmadı.

 

FİRMADAN AÇIKLAMA YAPILDI

Ayhan Metal’de yaşanan son iş kazasına dair İK Müdürü Aysel Köksal tarafından yapılan açıklamada yaralanan işçinin tedavisiyle yakından ilgilenildiği, İSG eğitiminin yanı sıra firmada, “Ramak kala” sisteminin devreye alındığı belirtildi

https://www.gebzehaber.net/ayhan-metalde-seri-is-kazalari-69189h.htm

 

 

 

(Haber Merkezi)

 

ramazan-aydinalp.jpg

Ramazan Aydınalp adlı işçi bugün Fatih Devlet Hastanesi’nde iş kazasında kopan parmağını diktirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.