Anne ve çocuklar birlikte zumba yaptı

Anne ve çocuklar birlikte zumba yaptı

Halk sağlığını ve yaşam kalitesini artırmaya yönelik bir organizasyon olan Avrupa Hareketlilik Haftası etkinlikleri kapsamında Darıca Belediyesi farkındalık oluşturmak için birçok organizasyona ev sahipliği yaparken anne ve çocuklar aynı anda zumba yaptı.

Ulusal koordinatörlüğü Türkiye Belediyeler Birliği tarafından yürütülen Avrupa Hareketlilik Haftası kapsamında Darıca Belediyesi tarafından çeşitli organizasyonlar düzenleniyor. Hafta sonu Darıca sahilde Tempo Atletizm grubu ile birlikte yürüyüş etkinliği gerçekleştiren Darıca Belediyesi, sürdürülebilir hareketlilik biçimlerine dikkat çekmek amacıyla bünyesinde bulunan spor salonlarında da farklı organizasyonlar düzenledi. Sporun daha erişilebilir olması ve herkesin daha fazla sporla buluşabilmesi amacıyla Avrupa Hareketlilik Haftası’nı fırsata çeviren Darıca Belediyesi, birçok farklı spor branşıyla birbirinden farklı organizasyonlara ev sahipliği yaptı.

 

ANNE VE ÇOCUKLAR AYNI ANDA SPOR YAPTI

Avrupa ve dünya genelinde çevreci ve sürdürülebilir ulaşım çözümleri ile sürdürülebilir hareket alternatiflerinin teşviki ve farkındalık oluşturulması amacıyla kutlanan Avrupa Hareketlilik Haftası dolayısıyla Darıca Belediyesi, kurs merkezlerinde farkındalık oluşturmak adına çeşitli etkinlikler gerçekleştirdi. Sırasöğütler’de bulunan Şehit Öğretmen Şenay Aybüke Yalçın Kadın ve Çocuk Spor Merkezi’nde eğitim gören anne ve çocuklar aynı anda zumba ve aerobik etkinliği yaptı. Anne ve çocuklar bir arada hem eğlenirken hem de sağlıklı bir yaşam sürebilmesi amacı ile spora ve hareketli bir yaşama dikkat çektiler.

 

manset-(2)+++.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.