Anne ve babalar artık kendine vakit ayırabilecek

Anne ve babalar artık kendine vakit ayırabilecek

İzmit'te özel çocuğu bulunan ailelerin günlük yaşamdaki işlerini kolaylaştırmak, kendilerine vakit ayırmalarına, miniklerin ise keyifli vakit geçirmesini sağlamak amacıyla Kısa Mola’nın ikinci şubesi Cumhuriyet Yaşam Merkezi’nde açılacak.

İzmit Belediyesi, Cumhuriyet Yaşam Merkezi’ni kente kazandırmaya hazırlanıyor. İzmit’e değer katacak ve birçok fonksiyona ev sahipliği yapacak olan Cumhuriyet Yaşam Merkezi, Veliahmet Mahallesi Alemdar Caddesi Cumhuriyet Parkı yanında 22 Mart Cuma günü saat 16.00’da hizmete açılacak. İzmit Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösterecek olan Cumhuriyet Yaşam Merkezi’nde ebeveynlerin çocuklarını günde 2 saat güvenle bırakabilecekleri oyun odası yer alacak. Aileler çocuklarını alanında uzman personeller eşliğinde oyun odasına güvenle emanet edebilecek. Merkezde, ortaokul ve lise öğrencilerinin ders çalışabilecekleri etüt odası olacak. Ücretsiz internet hizmetinin sağlanacağı etüt odası, 15 kişi kapasiteli olacak. Evde interneti olmayan veya sessiz ortamda ders çalışmak isteyen öğrenciler ücretsiz şekilde bu alanı kullanabilecek. Cumhuriyet Yaşam Merkezi’nde ücretsiz diyetisyen hizmeti de verilecek. Hastalıklarda beslenme, kilo alma, kilo verme, çocuk beslenmesi, sporcu beslenmesi, adölesan(ergen) beslenmesi ve kilo yönetimi alanlarında hizmet verilecek.
Engelli yakını veya çocuğu bulunan ailelerin günlük yaşamdaki işlerini kolaylaştırmak, kendilerine vakit ayırmalarına, miniklerin ise keyifli vakit geçirmesini sağlamak amacıyla Kuruçeşme Yaşam Merkezi’nde faaliyet gösteren Kısa Mola’nın ikinci şubesi Cumhuriyet Yaşam Merkezi’nde açılacak.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.