Aman Dikkat Fena Geliyor!

Aman Dikkat Fena Geliyor!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün son değerlendirmelerine göre, Kocaeli'nin doğusunda kuvvetli yağış bekleniyor. Kocaeli Valiliği, hava koşullarıyla ilgili yazılı bir açıklama yaparak vatandaşları tedbirli ve duyarlı olmaları konusunda uyardı.

Kocaeli'de 23 Mayıs 2024 Perşembe günü, yaşanması beklenen gök gürültülü sağanak yağışların, öğle saatlerinden itibaren Sakarya il genelinde ve Kocaeli’nin doğusunda (İzmit, Kandıra, Kartepe, Başiskele, Gölcük) kuvvetli olacağı tahmin ediliyor. Kocaeli Valiliği tarafından yapılan duyuruda, kuvvetli yağışların ani sel, su baskını, yıldırım ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara yol açabileceği belirtilerek, bu tür olumsuz durumlara karşı ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları istendi.

VALİLİK UYARDI

Kocaeli Valiliği tarafından yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı, “Kocaeli'nin Doğusunda Kuvvetli Yağış Bekleniyor! Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nce yapılan son değerlendirmelere göre;

Yarın (23.05.2024 Perşembe) bölgemizde görülecek gök gürültülü sağanak yağışların, öğle saatlerinden itibaren Sakarya il geneli ve Kocaeli’nin doğusunda (İzmit, Kandıra, Kartepe, Başiskele, Gölcük) kuvvetli olacağı tahmin ediliyor. Kuvvetli yağışların oluşturabileceği Ani Sel - Su Baskını - Yıldırım - Ulaşımda Aksamalar gibi meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir. Kamuoyunun bilgisine saygıyla duyurulur.

Kaynak:Abbas Çakar

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.