AKP’de 2 bomba gelişme: Bakanlar değişiyor ve… | Son dakika haberleri

AKP’de 2 bomba gelişme: Bakanlar değişiyor ve… | Son dakika haberleri

Türkiye, AKP'deki 'belediye başkanları operasyonu'na kilitlendi ancak Ankara koridorlarında 'değişimin' kabineye de yansıyacağı birçok bakanın koltuğundan...

Türkiye, AKP'deki 'belediye başkanları operasyonu'na kilitlendi ancak Ankara koridorlarında 'değişimin' kabineye de yansıyacağı birçok bakanın koltuğundan inebileceği konuşuluyor. İşte AKP'deki kabine revizyonu iddiası ve son dakika gelişmeleri...

AKP’nin sık sık yaptırdığı kamuoyu araştırmalarının sonuncusunda; kararsızların oyu dağıtılınca, partinin oyunun yüzde 50 bandına yaklaşmakta olduğunun göründüğü ve bunun parti yönetimini harekete geçirdiği bildiriliyor. Ankara kulislerinde konuşulanlara göre; Meral Akşener’in bu hafta kuracağı parti de AKP’de ‘alarm zillerinin’ çalmasına neden oldu.

9 AY SONRA SEÇİM İHTİMALİ

Kulislerde; 2019 Mart'taki yerel seçimden önce 2018 Temmuz sonunda ‘Cumhurbaşkanlığı ve genel seçim yapılabileceğini' ihtimali konuşulmaya başlandı.

BAKANLAR İÇİN ‘KARA LİSTE’

Tüm bunların ışığında; AKP’de kabine revizyonuna gidilebileceği ve birçok bakanın değişeceği bildiriliyor.  Operasyon kapsamında en az 5 bakanlık koltuğunun değiştirilerek bir anlamda ‘seçim kabinesi' oluşturulacağı dile getiriliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.