‘’Aklınla 1000 Yaşa’’ başlıyor

‘’Aklınla 1000 Yaşa’’ başlıyor

Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı’na bağlı olarak ilk ve ortaokullara yönelik faaliyet gösteren Bilgievleri, geçen yıl yaklaşık 18 bin öğrencinin katıldığı “Aklınla 1000 Yaşa” zeka oyunları yarışmasını bu yıl da düzenliyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı’na bağlı olarak ilk ve ortaokullara yönelik faaliyet gösteren Bilgievleri, geçen yıl yaklaşık 18 bin öğrencinin katıldığı “Aklınla 1000 Yaşa” zeka oyunları yarışmasını bu yıl da düzenliyor. Kocaeli’de eğitim gören dördüncü sınıf öğrencilerinin katılabileceği ödüllü zekâ oyunları yarışmasında, öğrencilerin zekâ oyunlarına ilgisinin arttırılması hedefleniyor. Yarışmayla tablet, telefon, bilgisayar gibi teknolojik aletlerin tahrip ettiği çocukların, zekâ oyunlarıyla alternatif bularak gelişimlerini olumlu yönde artırmaları hedefleniyor.
 
BAŞVURULAR İNTERNET ÜZERİNDEN
Yarışmaya katılacak 4’üncü sınıf öğrencilerin sorumlu öğretmenleri, yarışma tanıtım semineri için başvuruları http://aklinla1000yasa.kocaeli.bel.tr üzerinden gerçekleştirebilecek. Link üzerindeki katılım formunun en geç 24 Kasım tarihine kadar doldurulması gerekiyor. Başvuruların, kayıtların ve eğitmenlere verilecek eğitim seminerinin ardından tüm katılımcılar tarafından yarışma hazırlıklarına başlanacak. Ocak ayı içerisinde okullarda ön eleme heyecanı yaşanacak, Büyükşehir Belediyesi tarafından belirlenmiş mekânlarda şubat ayında yarışmanın yarı finali, mart ayında ise final heyecanı yaşanacak.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.