AK Parti’nin referandum hedef yüzde 71’i aşmak!

AK Parti’nin referandum hedef yüzde 71’i aşmak!

AK Parti Gebze İlçe Teşkilatı, referandum süreci SKM yönetimin basına tanıttı. İlçe Başkanı Hasan Soba, il yönetiminin kendilerine yüzde 71 hedef...

AK Parti Gebze İlçe Teşkilatı, referandum süreci SKM yönetimin basına tanıttı. İlçe Başkanı Hasan Soba, il yönetiminin kendilerine yüzde 71 hedef koyduğunu, amaçlarının bu hedefi de aşmak olduğunu ileri sürdü. 

AK Parti Gebze İlçe teşkilatında basın toplantısı düzenleyen Hasan Soba, Nuri Kaya’nın Gebze SKM başkanı olduğunu, kadın kollarında Yurdanur Tohum, gençlik kollarında ise Selçuk Özler’in SKM başkanı olduğunu ifade etti. 

SKM Başkanı Nuri Kaya Başkan yardımcısı: Mustafa Yıldıztekin Başkan yardımcısı; Murat Yelek Program sorumlusu;  Muhammet Bıyık Tanıtım, medya ve izleme sorumlusu; Selim Malkoç Hukuk ve eğitim işleri sorumlusu ; Ufuk Ekinci Mali işler sorumlusu  : İrfan İrtegün Sekreterya ve bilgi işlem sorumlusu; Hanife Aydın olduğunu, bu isimlerin altında çalışacak başka isimler ve ilçe yöneticileri de olduğunu ifade etti. 

Referandum çalışmaları için 1 Şubat’ı beklemeden sahaya indiklerin de ifade eden AK Parti İlçe Başkanı Hasan Soba; “Yarın seçim olacakmış gibi referanduma da hazırız. 672 sandık başkanı ve mahalle başkanları ile sürekli görüşme içerisindeyiz. Önce teşkilatları bilgilendirecek ondan sonra da sokağa inip vatandaşlara neden “Evet” demeleri konusunda 18 maddeyi anlatacağız. Bizim “evet” oyumuz ne kadar kutsal ise “Hayır” diyenlerin de oylarının o kadar kutsal olduğunu düşünüyorum. Biz sadece gerekçelerini anlatıp, “evet” demeye ikna etmeye çalışacağız” dedi. AK Parti’nin kampanyayı tek başına yürüteceğini de ifade eden Hasan Soba, MHP ilçe başkanı ile görüşeceğini, CHP başta olmak üzere diğer partilerden de “Evet” oyu beklediklerini vurguladı. Soba, sosyal medya konusunda da teşkilat mensuplarına sürekli uyarılarda bulunduklarını ileri sürdü. 

HALKIN İRADESİ NEYİ GÖSTERİYORSA SAYGI DUYACAĞIZ

AK Parti İl Başkan Yardımcısı Hüseyin Kurt ise referandum sürecinde Gebze bölgesinden sorumlu olacağını hatırlatarak; “Yarın seçim olacakmış gibi hazırız, halkın iradesi neyi gösterirse ona saygı duyacağız” dedi. Türkiye’nin geçmişte koalisyon hükümetlerinden çok çektiğini ve her 1-5 yılda bir seçimler yapıldığını hatırlatan Hüseyin Kurt, “Bundan sonra ülkede istikrar ortamı olacak ve artık hükümet krizleri olmayacak. Türkiye’de artık vesayet rejimi sona ermiştir. Diktatör dedikleri insan en fazla iki kez seçilebilecek. Milletin kafasını karıştırmak isteyenlere karşı kapı-kapı dolaşacak ve evet demeleri gerektiğinin gerekçelerini anlatacağız. “ dedi. 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.