Acılı aileden il emniyet müdürüne teşekkür ziyareti

Acılı aileden il emniyet müdürüne teşekkür ziyareti

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro dedektiflerinin titiz çalışmaları ile çözüme kavuşturulan faili meçhul dosyalardan Bülent Demir’in ailesi Kocaeli İl Emniyet Müdürü Veysal Tipioğlu’nu ziyaret ederek teşekkür etti.

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Cinayet Büro Dedektifleri, Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü'ne atanan Veysal Tipioğlu’nun talimatı ile tozlu raflarda kalan faili meçhul cinayet ve kayıp dosyalarını tekrar incelemeye aldı. Bugüne kadar 15 ayrı faili meçhul cinayet ve kayıp dosyasını aydınlatan Cinayet Büro Dedektifleri son olarak 2006 yılında,  İstanbul’da çalıştığı tekstil firmasında mesaiye kalan ve bir anda firmanın çelik kasası ile ortadan kaybolduktan 10 gün sonra Gebze’de öldürülmüş halde bulunan 30 yaşındaki muhasebeci Bülent Demir’in dosyasını yaklaşık 1,5 aylık inceleme sonucu yapılan çalışma ile geçtiğimiz ay aydınlatmıştı. 

 

“BU HUZURUN TARİFİ YOK”

Maktül Bülent Demir’in ailesi, Kocaeli İl Emniyet Müdürü Veysal Tipioğlu’nu ziyaret ederek tüm emniyet teşkilatına teşekkür etti. Ziyaret sonrası sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Tipioğlu, “Bu huzurun tarifi yok. 2006 yılından beri faili meçhul olan Bülent Demir cinayeti, her ayrıntıyı titizlikle inceleyen arkadaşlarımızın üstün gayretleri sonucu geçtiğimiz ay aydınlatılmıştı. Maktulün yakınları ziyaretimize gelerek, Teşkilâtımıza teşekkürlerini ilettiler” ifadelerini kullandı.

 

Haber: Ahmet Zeki AYAR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.