1942 oyunu mobil platform için çıktı!

1942 oyunu mobil platform için çıktı!

Capcom firması zamanında atari salonlarına hakim olan klasik oyunlarını mobil platform için piyasaya sunmaya devam ediyor.İlk olarak atari salonlarında kendini...

Capcom firması zamanında atari salonlarına hakim olan klasik oyunlarını mobil platform için piyasaya sunmaya devam ediyor.İlk olarak atari salonlarında kendini gösteren, daha sonraysa dönemin evleri şenlendirmiş birçok oyun konsoluna gelen 1942, şimdi de iOS ve Android cihazlar için çıkmış durumda. 2. Dünya Savaşı temalı oyunda bir uçağın kontrolünü alıyor ve önünüze geleni vurarak ilerliyorsunuz.

Arcade klasikleri birer birer mobile geçiyor!

Tabii ki böyle nostaljik bir oyunda çok fazla detay bulmayı beklemeyin ancak oyun basit gibi gözükse de hala oldukça zorlayıcı olma geleneğini bozmuyor. Mobil sürümünde iki farklı mod ile gelen oyun, ilk klasik modunda atari sürümünü, ikinci olaraksa oynaması daha kolay olan casual mod'u sunuyor. Elde ettiğiniz skorları tüm dünyadan oyuncularla karşılaştırmanız da mümkün.

Ücretli olarak sunulan 1942, çıkışı şerefine şu an özel bir fiyata sahip. Oyunun fiyatı daha sonraysa iki katına çıkacak.

"Kaynak : Sözcü"

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.