Yapay Zekâ, Teknoloji ve Eğitim Paneli

Yapay Zekâ, Teknoloji ve Eğitim Paneli

Liseli gençler, “Yapay Zekâ, Teknoloji ve Eğitim” panelinde GTÜ Akademisyenleri ile yapay zekâya dair her şeyi konuşma fırsatı buldular.

Gebze Teknik Üniversitesi (GTÜ) Toplumsal Katkı Koordinatörlüğü ve T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı Çayırova İlçe Halk Kütüphanesi’nin düzenlediği “Yapay Zekâ, Teknoloji ve Eğitim” konulu panelde GTÜ Akademisyenleri Çayırova 15 Temmuz Şehitler Fen Lisesi öğrencileriyle bir araya geldiler. Çayırova İlçe Halk Kütüphanesi’nde düzenlenen panele Çayırova Kaymakamı Ahmet Önal, Cayırova İlçe Halk Kütüphanesi Müdürü Özgür Akgün, GTÜ Toplumsal Katkı Koordinatörü ve Rektör Danışmanı Prof. Dr. Meral Elçi, akademisyen ve öğrenciler katıldı.

SORULAR YANITLANDI
Panelin ardından gerçekleşen soru cevap etkinliğinde öğrencilerden gelen yoğun soruları gören Çayırova Kaymakamı Ahmet Önal etkinliğin uzamasını ve öğrencilerin sorularına devam etmesini istedi. Panelin ardından öğrenciler mesleki ve akademik alanda sorularını direkt olarak akademisyenlere ileterek kendilerinden cevap alma fırsatı buldular.
Program sonunda GTÜ Toplumsal Katkı Koordinatörü ve Rektör Danışmanı Prof. Dr. Meral Elçi, Cayırova İlçe Halk Kütüphanesi Müdürü Özgür Akgün’e iş birliğinden ve misafirperverliğinden dolayı teşekkür etti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.