Vanlılar Kaymakam Alkan’ı ziyaret etti

Vanlılar Kaymakam Alkan’ı ziyaret etti

DİLOVASI:Dilovası Vanlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ahmet Turak ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Dilovası Kaymakamlığı’na atanan Kaymakam...

DİLOVASI:

Dilovası Vanlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ahmet Turak ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Dilovası Kaymakamlığı’na atanan Kaymakam Asım Alkan’ı makamında ziyaret ettiler.

Ziyarette konuşan Dernek başkanı Ahmet Turak, dernek faaliyetleri ve projeleri hakkında Kaymakam Alkan’ı Bilgilendirdi.  Kaymakam Alkan ise  ilçenin sorunları için çalıştıklarını STK’larla beraber Dilovası’nı güzelleştirmek için herkesin vargücü ile çalışması gerektiğini dile getirdi.

Alkan, ‘’Gençlerimizi boş bırakmıyoruz, ilçe spor müdürüne verdiğimiz talimatla gençlerin faydalanacağı her türlü etkinkinlikler hazırlanıyor. Gençlerin enerjilerini harcayacağı alanlar oluşturuluyor. Ayrıca eğitimi önemsiyoruz, amacımız Dilovası’nda eğitimin kalitesini artırmaktır. Buna yönelik çalışmalarımız devam ediyor. İlçede Dilovası kültürü oluşmuş, adeta Anadolunun bir kenti gibi insanların birbirlerinin sorunları ile ilgilenmesi ve saygı sevgi ön planda, bunlar sevindirici şeylerdir’’ dedi. 

Ziyarette duyduğu memnuniyeti dile getiren Alkan, dernek başkanı ve yönetimine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.  Dernek yönetimi Van’ın simgelerinden olan bir tablo hediye etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.