Uğur Yücel: Sandık Kokusu'nda Yeni Bir Efsane

Uğur Yücel: Sandık Kokusu'nda Yeni Bir Efsane

"Sandık Kokusu" dizisinde Hasan karakterini canlandıran ve izleyicilerin merakını çeken usta oyuncu Uğur Yücel, pek çok kişi tarafından araştırılıyor. İşte, Sandık Kokusu Hasan Kimdir? Uğur Yücel Kimdir? Ve daha pek çok araştırılan sorunun cevabı haberimizde...

Uğur Yücel Kimdir?

1957 yılında İstanbul'da doğan Uğur Yücel, aslen Vanlıdır. İstanbul Belediye Konservatuvarı Tiyatro Bölümü mezunu olan Yücel, 1975-1984 yılları arasında Türkiye'nin önde gelen tiyatrolarında çeşitli oyunlarda rol aldı. Sinema, televizyon, tiyatro, yönetmenlik, senaristlik ve müzik alanlarında sayısız başarılı işe imza atan Uğur Yücel, aynı zamanda birçok ödülün sahibidir.

Sandık Kokusu Hasan Kimdir?

"Sandık Kokusu" dizisinde Hasan karakteri, eski bir mafya babasıdır ve Atilla'nın babası olarak hikayeye dahil olur. Oğlunun öldüğünü sanarken, bir dönüş noktasında, oğlunun sırrını öğrenmesiyle gerçeklerle yüzleşir. Hasan karakteri, dizinin dinamiklerinde önemli değişikliklere yol açacak şekilde planlar yapar.

Uğur Yücel'in Rol Hazırlığı ve Sandık Kokusu Dizisindeki Performansı

Sandık Kokusu dizisindeki rolü için Uğur Yücel, saçlarını beyazlatmış ve karakterin daha otantik görünmesi için 10 kilo vermiştir.

Karakterine daha iyi bürünebilmek için aksan üzerine çalışmalar yapmıştır.

Uğur Yücel ve Özge Özpirinçci, "Sandık Kokusu" öncesinde 2009 yılında "New York, I Love You" adlı filmde de birlikte rol almıştı.

Uğur Yücel, "Sandık Kokusu" dizisindeki Hasan karakteri ile izleyici karşısına çıkarak, derin bir oyunculuk sergilemektedir. Hasan'ın hikayesi, dizinin merak edilen yönlerinden biri olmaya devam ediyor. Uğur Yücel'in kariyeri ve bu dizideki performansı, onun sanatına olan bağlılığını ve çeşitliliğini bir kez daha kanıtlar niteliktedir. "Sandık Kokusu", her cumartesi Show TV'de yayınlanmaya devam etmektedir.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.