Kocaeli’den Aksa Tur’a uzanan yolcuğu mutlaka deneyin!

Kocaeli’den Aksa Tur’a uzanan yolcuğu mutlaka deneyin!

Kocaeli’de geniş bir kesim tarafından tanınan genç girişimcilerden Abdullah Kaçan ve Umut Genç ortaklığında hizmete giren hac, umre ve kültür turları düzenleyen acentenin açılışı dualarla gerçekleşti.

Kervansaray İş Merkezi’nin ikinci katında faaliyetlerine başlayan ve Kocaeli Acente Müdürlüğü’nü Umut Genç’in üstlendiği Hac Umre ve Kültür Turları Acentesinin açılışına Gölcük Milli Eğitim Müdürü Caferi Tayyar Mert, Aksa Tur İzmit şubesi müdür ve sahibi Umut Genç, Aksa Tur sahibi Halit Emiroğlu, firmanın Arabistan Sorumlusu Abdullah Kaçan, Cankurt reklam sahibi Emin Ziya Cankurt, Penez oto sahibi Ali Yavuz Yılmaz, İzmit Ambalaj sahibi Murat Şimşek, Ekşioğlu Zemin Araştırma sahibi Yavuz Abdullahoğlu, Hakan Ekşi ve davetliler katıldı.
Türkiye’nin dört bir yanına şube ve acentelerini açmayı planlayan Genel Müdürlüğü^nü Halit Emiroğlu’nun yaptığı tur acentesinin İzmit Şubesinin açılışında Emiroğlu 41 TV mikrofonlarına, “Kocaeli’de bir hizmet eksikliği ve potansiyel gmrdük ve bu açılışı gerçekleştiriyoruz. 81 ilde hizmet vermeyi planlıyoruz” dedi.
Aksa Tur daha sonra yapılan dualar sonrasında açılış kurdelesinin kesilmesiyle faaliyete başladı. Yaklaşık 10 kişinin görev aldığı acentede günün anısına açılış pastası da kesildi.

0f350a84-63ba-474b-9cee-5ea7f380d393.jpg

6c359194-caee-421a-8c78-57eb9939f57e.jpg

3082d318-b17d-4b3e-a67d-23de82d5b46d.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.