“Teşkilat ve yerel yönetimler daha diri olacak”

“Teşkilat ve yerel yönetimler daha diri olacak”

KARAOSMANOĞLU:Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, 16 Nisan Halk Oylamasın da elde...

KARAOSMANOĞLU:

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, 16 Nisan Halk Oylamasın da elde edilen güzel sonuç nedeniyle AK Parti Çayırova İlçe teşkilatını ziyaret etti. Kadın Kollarının toplantısına konuk olan Başkan Karaosmanoğlu’na, AK Parti İlçe Başkanı Zafer Kılıç, Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci ve İlçe Kadın Kolları Başkanı Hacer Banu Çürüksuludemir eşlik etti.

YENİ SİSTEMDE  DAHA FAZLA İCRAAT

Çayırova İlçe teşkilatını ziyaret ederek burada bir konuşma gerçekleştiren Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “16 Nisan halk oylaması nedeniyle çok önemli bir süreci geride bıraktık. Bunun sonucunda Türkiye’de önemli bir değişimi gerçekleştirdik. Artık yeni bir sistem başlıyor ve koalisyonlar geride kalıyor. Bundan sonra ki süreçte teşkilatlar ve yerel yönetimler olarak daha diri olacağız. Çayırova’da oy oranlarımızı daha fazla nasıl yükseltiriz bunun çabası içerisinde olacağız. Eski sistemin aksaklıkları artık geride kalacak. Hükümet oluşturma konusunda ki zaman kayıpları da ortadan kalkacak. Yeni sistemde artık daha hızlı ve fazla icraat olacak” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.