Survivor All Star'da Ogeday Girişken Neden Yok? Ogeday Yarışmayı Bıraktı mı? Acun Ilıcalı Açıkladı!

Survivor All Star'da Ogeday Girişken Neden Yok? Ogeday Yarışmayı Bıraktı mı? Acun Ilıcalı Açıkladı!

Survivor All Star'da beklenmedik bir gelişme yaşandı. Mavi takımın güçlü yarışmacısı Ogeday Girişken, son bölümde oyun alanında görünmedi. Bu durum, "Ogeday neden yok, Survivor'dan ayrıldı mı?" sorularını akıllara getirdi. Ogeday'ın yokluğu, takipçilerini ve takım arkadaşlarını endişelendirdi. Yeni bölüm fragmanında Mavi takım için düzenlenen Acil durum konseyinde yarışmacıların Ogeday hakkında yaptıkları açıklamalar, "Ogeday yarışmayı bıraktı mı?" sorusunu daha da önemli hale getirdi.

Ogeday Girişken Survivor All Star'da Neden Yok?

Survivor All Star 2024'te mücadele eden Ogeday Girişken'in, ekrana gelen son bölümde yarışma alanında yer almaması merak uyandırdı. Akıllardaki "Ogeday yarışmadan ayrıldı mı, sakatlık mı yaşadı?" soruları, yeni bölüm fragmanında yer alan Acil durum konseyi kesitleri ile daha da merak konusu oldu. Yasin ve Furkan'ın konseydeki ifadeleri, Ogeday'ın yarışmayla ilgili kararını sorgulattı.

Ogeday Survivor'dan Ayrıldı mı?

Survivor All Star'ın takipçileri, Ogeday'ın durumu hakkında net bilgilere ulaşmayı beklerken, Acil durum konseyindeki ifadeler, Ogeday'ın yarışmadan ayrılıp ayrılmadığı konusunda belirsizliği artırdı. Yasin'in "Napıyorsun sen dedim? Aynı şeyi düşünüyorsak sakın yapma." demesi ve Furkan'ın "Ogeday'a aşırı kızgınım bizi yalnız bıraktığı için." açıklaması, Ogeday'ın yarışmayı bırakıp bırakmadığına dair spekülasyonlara yol açtı.

Acun Ilıcalı'dan Acil Durum Konseyi Açıklaması

Survivor'daki bu önemli gelişme üzerine Acun Ilıcalı, bir açıklama yaptı. Ilıcalı, "Mavi takımda bir diğer sorun da Ogeday! Ogeday ile ilgili Mavi takımla Acil durum konseyi yapacağız. Sonrasında durum ile ilgili Kırmızı takımı da bilgilendireceğiz." ifadelerini kullanarak, Ogeday'ın durumunun ciddiyetine dikkat çekti.

Ogeday Girişken'in Survivor All Star'daki durumu ve yarışmadaki geleceği, ekrana gelecek yeni bölümde açıklığa kavuşacak. "Ogeday'a ne oldu? Oyunu bıraktı mı? Yarışmadan ayrıldı mı?" gibi sorularınızın yanıtlarını bulmak için Survivor All Star'ı takip etmeye devam edin.

Kaynak:Abbas Çakar

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.