Kimler Geldi Kimler Geçti" Ne Zaman Başlıyor? Netflix Yayın Tarihi ve Dizi Detayları Açıklandı!

Kimler Geldi Kimler Geçti" Ne Zaman Başlıyor? Netflix Yayın Tarihi ve Dizi Detayları Açıklandı!

Netflix, Türk dizi severlere müjdeli bir haberle geldi! Serenay Sarıkaya, Metin Akdülger, Hakan Kurtaş ve Boran Kuzum gibi başarılı isimleri bir araya getiren "Kimler Geldi Kimler Geçti" dizisinin ilk fragmanını yayınladı ve yayın tarihini duyurdu. Peki, bu dizi ne zaman izleyiciyle buluşacak? İşte dizi hakkında merak edilenler ve yayın tarihi.

Dizi Detayları:
"Kimler Geldi Kimler Geçti" dizisi, aşk ve ilişkiler üzerine kurulu dramatik bir yapımla Mayıs ayında Netflix ekranlarında yerini alacak. Dizinin konusu, başarılı bir avukat olan Leyla Taylan'ın, ihanetle biten ilk aşkının acısını atlatmaya çalışırken, 15 yıl içinde üç kadınla evlenip boşanan ve 'ilişki katili' olarak nitelendirilen Cem Murathan ile yollarının kesişmesini ele alıyor.

Oyuncu Kadrosu:
Dizinin güçlü kadrosunda Serenay Sarıkaya, Metin Akdülger, Hakan Kurtaş, Boran Kuzum, Ahmet Rıfat Şungar, Meriç Aral, Bade İşçil, ve Esra Ruşan gibi yetenekli isimler yer alıyor. Her bir oyuncu, dizide unutulmaz karakterlere hayat verecek.

Yayın Tarihi:
"Kimler Geldi Kimler Geçti" dizisinin merakla beklenen yayın tarihi nihayet belli oldu. Dizi, 9 Mayıs'ta tüm dünyayla aynı anda Netflix'te izleyicilerle buluşacak.

Kaynak:Abbas Çakar

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.