‘Rayiç bedeller düşürülsün’

‘Rayiç bedeller düşürülsün’

MHP Dilovası Belediye Meclis Üyesi Yakub Buruş, uygulanacak imar barışıyla ilgili rayiç bedellerindeki çekincelerini yazılı bir açıklama ile kamuoyu ile paylaştı.

MHP Dilovası Meclis Üyesi Yakup Buruş uygulanacak imar barışıyla ilgili rayiç bedellerin düşürülmesini istedi. MHP’li Yakup Buruş yaptığı açıklamada, “İmar barışı uygulamasında vatandaşımızın mağdur edilmemesini istiyoruz. Yetkililerle yaptığımız görüşmede Dilovasında uygulanacak iskân rayiç bedellerinin yüksek olduğunu, harç bedelini ise tek seferde ödemeyle almaları vatandaşımızı ciddi şekilde mağdur edecektir.  İlçemizde uygulanacak bina rayiç bedellerinin İstanbul, Ankara ve İzmir gibi getirisi yüksek yerlerle aynı tutmaları ödeme güçlüğü çeken vatandaşımızı daha da zorda bırakacaktır.

VATANDAŞIMIZA BİR EK YÜK GETİRECEK

1 ve 2 katlı binaların metrekare birim fiyatlarının 600 TL den 3 ve 7 katlı binaların metrekare birim fiyatlarının bin TL den 8 ve üzeri katlı binaların m2 fiyatlarının bin 600 TL’den alınması büyük bir zorluk içerisinde halkımızı bırakacaktır. 2B statüsündeki arsalarının taksitlerini ödemede bile zorluk çeken vatandaşımıza ekstra bir 10-12 bin TL’lik bir ek yük getirecektir. Bu konuda yetkililerimizin STK ve ilçemizdeki siyasi parti ilçe başkanlarıyla ortak bir platformda bir araya gelerek ortak noktada birleşmeyi istiyoruz. MHP İlçe Başkanımız Cihan Sevinç ve MHP Meclis Üyesi olarak ben Yakup Buruş her zaman partili partisiz ayrım yapmadan tüm halkımızın yanındayız” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.