Neşeli Günler ile neşelendiler

Neşeli Günler ile neşelendiler

Çayırova’daki açık hava sinema etkinliğinde Çayırovalılar, Neşeli Günler adlı Yeşilçam klasiğini belediyenin mısır ve gazoz ikramıyla, neşeyle izledi

Çayırova Belediyesi’nin Akse Kitap Kahve’de düzenlediği açık hava sinema etkinliği yoğun katılımla gerçekleşti. Yüzlerce Çayırovalı, ‘Neşeli Günler’ filmini izleyerek nostaljik bir gece yaşadı. Çayırovalılar, Adile Naşit, Münir Özkul ve Şener Şen gibi usta oyuncuların başrolünü paylaştığı bir Yeşilçam klasiği olan ‘Neşeli Günler’ filmini ilgiyle izledi. Kurulan dev ekranda filmi izleyen Çayırovalılar’a belediye ekipleri tarafından mısır ve gazoz ikramı da gerçekleştirildi. Bazen güldüren, bazen düşündüren ve bazen de duygulandıran sahneleri bulunan filmi izleyen Çayırovalılar, bu güzel etkinlik için Çayırova Belediyesi’ne teşekkür etti.

“KEYİFLE İZLEDİK”

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, “Zaman tünelinde 70'li yıllara giderek açık havada nostalji yaptık. Bazen gülümseten, bazen hüzünlendiren, bazen de düşündüren sahneleriyle bir Yesilçam klasiği olan "Neşeli Günler" sinema filmini 7'den 70'e Çayırovalı hemşehrilerimizle birlikte Akse Kitap Kahve'de keyifle izledik. Etkinliğimize icabet eden ve büyük ilgi gösteren hemşehrilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Haber merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.