Hülya Avşar'da 'Veteran Komedyen' Polemiğine Katıldı

Hülya Avşar'da 'Veteran Komedyen' Polemiğine Katıldı

Hülya Avşar, Cem Yılmaz ve Hasan Can Kaya arasında süregelen 'veteran komedyen' polemiğine dair düşüncelerini paylaştı.

Uzun süredir sahnelerden uzak olan Cem Yılmaz, yeni stand-up gösterisi "CMXXIV" sırasında seyirciler arasında Gebze'den gelenleri fark edince, meslektaşı Hasan Can Kaya'ya göndermede bulunmuştu. Kaya'nın gösterilerinin ertelenmesine atıfta bulunarak, Kaya'nın dilini eleştiren Yılmaz, "O böyle konuşuyor ya; ‘Naber a., iyi sen a.’, siz de Gebze’den gelin tamam mı a.?" şeklinde konuşmuştu.


Hasan Can Kaya ise geçirdiği bir sakatlık sonrası, "Evet, çocuklar (ekibi) izlettiler. Kısa bir sakatlık geçirdim, oyuna benim yerime veteran komedyenler liginden Cem Yılmaz girmiş. İzledim ama tam olmamış, meseleyi yanlış anlamış. Yapamamış yani. Ama yine de çabasını takdir ettim. Çalışmalarının devamını diliyorum," diyerek yanıt verdi.


İki ünlü komedyen arasındaki bu diyalog, magazin gündemine bomba gibi düştü. Önceki akşam Yeniköy'de görüntülenen Hülya Avşar ise bu konuda, "Cem Yılmaz yapmaz. Hiçbir komedyen veteran olmaz bence. Hasan Can da öyle dememiştir, öyle demek istememiştir yani. İkisi de birbirini seviyor diye biliyorum ben. Sosyal medyada öyle okuyordum yani," şeklinde konuştu ve polemiğe kendi yorumunu kattı.

Kaynak:Abbas Çakar

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.