MHP’de mahalle ve bölge başkanları atandı

MHP’de mahalle ve bölge başkanları atandı

MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir, Gebze’de bulunan 3 bölge başkanlığı ve 40 mahallede yeni başkanların atamalarını yaptıklarını ifade etti....

MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir, Gebze’de bulunan 3 bölge başkanlığı ve 40 mahallede yeni başkanların atamalarını yaptıklarını ifade etti. Taşdemir, “Haftalık ilçe yönetim kurulu toplantımızda mahalle ve bölge başkanlarımızın atamasını yaptık. Beylikbağı Mahallesi Bölge Başkanlığına Yusuf Birol, Ademyavuz Mahallesi Başkanı Eyüp Ali Doğan, Mimarsinan Mahallesi Başkanı Sabahattin Sevindik,  Hürriyet Mahallesi Başkanı Veysel Keskin,  Ulus Mahallesi Başkan Kartal Kaçak ve Beylikbağı Mahallesi Başkanı Resul Taşdelen Cumhuriyet Mahallesi Emrah Çoruh, Yavuzselim Mahallesi Hasan Koral.

YENİ BÖLGE VE MAHALLE BAŞKANLARI

Aksesapağı Mahallesi Bölge Başkanı Mehmet Güler, Gaziler Mahallesi Başkanı Murat Altunay, İnönü Mahalle Başkanı Süleyman Gülsoy, Güzeller Mahallesi Başkanı Gökhan Küçük, Arapçeşme Mahalle Başkanı Yusuf Uzun,  Kirazpınar Mahallesi Başkanı Tolga Çakıcı, Sultanorhan Mahallesi Başkanı Mehmet Ali Ergin. Osmanyılmaz Mahallesi Bölge Başkanı İsmail Yayla, Mahalle Başkanı Yüksel Uğur, Köşklüçeşme Mahalle Başkanı Mehmet Kudret, Mustafapaşa Mahallesi Başkanı Fatih Aksoy, Mevlana Mahalle Başkanı Caner Zengin. Hacıhalil Mahalle Başkanı Ömer Kaymak, Tatlıkuyu Mahalle Başkanı Ali Osman Yüksel, İstasyon Mahalle başkanı Seyfi Demir, Barış Mahalle Başkanı Erdinç Kocatepe.

 

40 MAHALLEYE YENİ BAŞKAN

Ahatlı Mahalle Başkanı Gökhan Sican, Balçık Mahallesi Başkanı Ali Gülşen, Cuma Mahallesi Başkanı Taner Tekmen,  Denizli Mahallesi Başkanı Doğukan Tokçan, Duraklı Mahallesi Başkanı Alaetin Durgut, Elbizli Mahallesi Başkanı İlhan Tanrıverdi, Eskihisar Mahallesi Başkanı Kadri Aslan, Hatipler Mahallesi Başkanı Recep Cırık, Kadıllı Mahallesi Başkanı Recep Mandıra, Kargalı Mahallesi Başkanı Burhanettin Kaçık, Mollafenari Mahallesi Başkanı Ahmet Uzun, Muallimköy Mahallesi Başkanı Murat Başaran, Mudarlı Mahallesi Başkanı Sefer Nabi Koç, Ovacık Mahallesi Başkan Nazmi Kayuncu, Pelitli Mahallesi Başkanı Ferhat Atabay, Tavşanlı Mahallesi Başkanı Ali Peşken, Tepemanayır Mahallesi Başkanı Mustafa Senzgin, Yağçılar Mahallesi Başkanı Ersun Çelik, Yenikent Mahallesi Başkanı Hüseyin Aslan atadık.

Bu arkadaşların tamamı 40 mahalle ve 3 bölgede görevlendirildi. 16 Nisan’daki referandum için 640 sandıkta, 70 okulda okul sorumlularımız ile beraber 170 kişi kontrol ekibi ve müşahit olmak görevlendirdik. 16 Nisan’da 3 gün kala bin kişilik bir ekiple MHP Gebze ilçe teşkilatı olarak sahada olacağız. Gezici ekiple tüm okulları ve görevlileri ziyaret edeceğiz. İlçe seçim kuruluna 8 kişilik itiraz ekibinin ismini verdik. Referandumda Gebze’de ne sonucu almak için gayret gösteriyoruz. 16 Nisan’da referandumun ülkemiz hayırlar ve güzellikler getirmesini diliyoruz. Her vatandaşın evet veya hayır tercihi ne olursa olsun demokrasinin kuralı gereği sandık başına gidip oyunu kullanması. Sonuçların de ne olursa olsun karara saygı duyacağız” dedi.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.