Kuzey ile Umut delikanlılığa sünnetle ilk adımı attı

Kuzey ile Umut delikanlılığa sünnetle ilk adımı attı

Gülcan – İsmail Yaşar çiftinin yakışıklı oğulları 7 yaşındaki Kuzey ve 2 yaşını doldurmak üzere olan Umut delikanlılığa ilk adımı birlikte...

Gülcan – İsmail Yaşar çiftinin yakışıklı oğulları 7 yaşındaki Kuzey ve 2 yaşını doldurmak üzere olan Umut delikanlılığa ilk adımı birlikte attı. Özel Yeni Umut Temel Lisesi ve Yeni Umut Okulları’nın kurucusu İsmail Yaşar ile aynı okulda öğretmenlik yapan Gülcan Yaşar’ın oğullarının sünneti Özel Yüzyıl Hastanesi’nden Doktor Sinan Kılıç tarafından yapıldı. Sünnet düğünü Eskihisar Hisartepe Restaurant’ta gerçekleşti.

Sultan Ayhan İlkokulu birinci sınıf öğrencisi Kuzey ile kardeşi Umut’un delikanlılığa adım atışlarının kutlandığı düğünde Gülcan –İsmail Yaşar çifti dört dörtlük bir ev sahipliği yaptı. Yaşar Ailesi’nin dost ve sevenlerinin salonu tamamen doldurduğu sünnet düğününe CHP Ardahan eski Milletvekili Ensar Öğüt, CHP Gebze ilçe Başkanı Recep Dursun, CHP il yöneticisi Hikmet Koçoğlu da katıldı. Sünnet düğününde bir diğer mutluluk torunlarının ilk mürüvvetini gören, dünürler Şerife – Kadir Doğan ve  Pamuk - Cuma  Yaşar çiftlerinin oldu.

Öte yandan meslekleri öğretmenlik olan Gülcan – İsmail Yaşar çiftinin büyük oğulları Kuzey’in ileride meslek olarak öğretmenliğe meyilli olduğu ancak zaman zaman, “Kahramanlık” dahil olmak üzere farklı meslek tiplerine de ilgi duyduğu öğrenildi. Umut ise henüz o konularla çok ilgili değil. Delikanlılığa birlikte adım atan abi kardeş sünnet düğünü boyunca ilgi odağı olurken çocukluk hayatlarının en mutlu günlerinden birini yaşadı. Sevimli yaramazlar eş, dost ve akrabaların ilgi ve desteğine kayıtsız kalmazken onları en sevimli halleriyle ağırladı.




HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.