KO-MEK sergisi Karadeniz  Bölgesi Konseptiyle açıldı

KO-MEK sergisi Karadeniz Bölgesi Konseptiyle açıldı

GEBZE’DE:Geçtiğimiz dönem olduğu gibi bu dönem de “Gelenekseli Sergiler” Konseptiyle ilçe sergilerini açan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meslek ve...

GEBZE’DE:

Geçtiğimiz dönem olduğu gibi bu dönem de “Gelenekseli Sergiler” Konseptiyle ilçe sergilerini açan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitimi Kursları(KO-MEK) ilçe sergilerinin dördüncüsünü Karadeniz Bölgesi konseptiyle Gebze’de açtı. 12 ilçede açtığı sergilerle Anadolu kültürünü Kocaeli’ne taşıyan KO-MEK Gebze ilçe sergisinde sergilediği ürünlerde tarihi motiflere ve tarihi dokunuşlara yer vermesi ziyaretçiler tarafından tam not aldı.

Gebze Belediyesi Sergi Alanı’nda açılan Gebze İlçe sergisine AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Kocaeli Büyükşehir Belediye Genel Sekreter Yardımcısı Ali Yeşildal, Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Raşit Fidan, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Serpil Yılmaz, AK Parti Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba’nın yanı sıra kursiyerler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

GEBZE’DE BU YIL 3.313 KURSİYER EĞİTİM ALDI

Konuşmaların ardından protokol ve kursiyerler hep birlikte açılış kurdelesini kesti.  Gebze ilçesinde bulunan kurs merkezlerinde eğitim gören kursiyerlerin el emeği göz nuru eserlerinin yer aldığı sergiye katılan vatandaşlar ürünleri uzun uzun inceledi. Vatandaşlarla sergiyi gezen Başkan Karaosmanoğlu, ürünleri teker teker inceleyerek kursiyerlerle sohbet etti hatıra fotoğrafı çektirdi. Sergi açılışı gerçekleştirilen Gebze ilçemizdeki 3 KO-MEK Kurs Merkezimizde, 3.364 kursiyer ile eğitim devam etmekte ve bu sayı ile sadece Gebze ilçemizde bugüne kadar 40.313 kursiyer KO-MEK’te eğitim almış olacaktır. 3 gün boyunca Mevlana Kültür Merkezi’nde açık kalacak olan Gebze Sergisi Karadeniz Bölgesine has değerlerle Kocaeli halkına unutulmaya yüz tutmuş geleneksel değerleri göz önüne sermenin mutluluğunu yaşadı.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.