“Kimse üzerimden siyaset yapmasın”

“Kimse üzerimden siyaset yapmasın”

Gebze’nin tanınmış iş adamlarından Oğuz Kafkaslı, AK Parti  Gebze Belediye Başkan adayı  Zinnur Böyükgöz ile  geçmişe dayalı olarak adının anılmasına tepki gösterdi.  Kafkaslı, “Kimse benim adımın üzerinden siyaset yapmaya kalkmasın”dedi.

 Kafkalı yaptığı açıklamada şunları ifade etti:

“Fi tarihinde belediyede mülkiyeti tarafıma ait olan yer için akaryakıt istasyonu açmak için müracaatta bulunmuştum ancak olumsuz bazı olaylar yaşadık ve mahkemeye intikal etti ve hukukun verdiği kararla da sonuçlandı.

ESKİ DEFTERLERİ AÇMAYA ÇALIŞIYORLAR

Aradan bunca yıl geçmesine rağmen Ak Parti’de belediye başkan adayı açıklandığında o sürçte karşı karşıya geldiğimiz Zinnur Büyüköz Ak Parti’nin adayı olarak açıklandı. Buna da saygı duymak lazım. Ancak ne yazık ki bazı kişiler benim üzerimden tekrar eski defterleri açmaya çalışıyorlar. Duyuyorum ki AK Partinin Gebze Belediye Başkan adayı Zinnur Büyüköz ile geçmişte yaşadıklarımız bazı problemleri tekrar gündeme getirmek istiyorlar. Zinnur Büyüköz ile 10 yıl öncesi aramızda  bir olumsuz olay yaşandı ve hukukun verdiği karar sonucu da sürece noktayı koydu.  

BÜYÜKGÖZLE ARAMIZDA SORUNUM KALMADI

Bizler Gebze’de yaşayan insanlar olarak cadde ve sokaklarında sürekli karşılaşıyoruz. Yüzümüzü kızartacak şeylere taassup etmemiz lazım. Herkes şunu bilmeli ki benim üzerimden   eski çardaklar karıştırarak AKP adayına karşı karalama kampanyası başlatmaya kesinlikle izin vermem. Böyle şeyler  etik değil. böyle siyaset yapılmamalı. Benim Zinnur Büyüköz ile sorunum kalmamıştır. Bundan sonraki siyaset hayatında kendisine başarılar dilerim.’’ dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.