Darıca’da 3 Mayıs Türkçüler Günü

Darıca’da 3 Mayıs Türkçüler Günü

Hürriyet ve İstikbal Derneği tarafından Darıca’da gerçekleştirilen etkinlikte, yaklaşık bin 500 kişi 3 Mayıs Türkçüler Günü’nü andı.

Hürriyet ve İstikbal Derneği, farklı şehirlerden Türk milliyetçilerini bir araya getirebilmek için bir etkinlik gerçekleştirdi.
3 Mayıs Türkçüler Günü çerçevesinde Darıca’da gerçekleştirilen programa, Hürriyet ve İstikbal Derneği Genel Başkanı Alaattin Kürşat Derebaş, dernek üyeleri, İlteriş Vakfı Genel Başkanı Kaptan Mustafa Can, Milliyetçi Kadın Hareketi Yönetim Üyesi Hilal Sönmez, siyasi partilerin temsilcileri, sivil toplum kuruluşları, 10’dan fazla ilden yaklaşık bin 500 kişi katıldı. Etkinlik için bir araya gelen dernek üyeleri, Gebze Alaettin Kurt Stadyumu önünden kalabalık ve çok sayıda araçla yaptıkları konvoy ile Darıca Millet Bahçesi’ne görkemli bir giriş yaptı. Ardından, protokol, dernek üyeleri ve diğer katılımcılar, ellerinde Türk devletlerinin bayraklarıyla sloganlar atarak etkinlik alanı olan Darıca Sahil Amfi ve Gösteri Merkezi’ne yürüyüş gerçekleştirdi. Program, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Sunuculuğunu Hürriyet ve İstikbal Derneği Genel Başkan Danışmanı Alperen Kuzubaş’ın gerçekleştirdiği program, açılış konuşmalarının ardından, Kafkas ekibinin muhteşem dans gösterisiyle devam etti. Ardından düzenlenen konserde sanatçılar Ozan Ünsal ve Ozan Erhan Çerkezoğlu, şarkılarını seslendirdi. Şarkılara tüm katılımcıların hep bir ağızdan eşlik etmesiyle de etkinlikte coşku dolu anlar yaşandı

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.