Kılıçdaroğlu, Medicalpark Hastanesini ziyaret etti

Kılıçdaroğlu, Medicalpark Hastanesini ziyaret etti

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, VM Medical Park Kocaeli Hastanesi’nde yatan CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Hürriyet Kaplan’ın...

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, VM Medical Park Kocaeli Hastanesi’nde yatan CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Hürriyet Kaplan’ın eşi Murat Kaplan’ı ziyaret etti. CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Hürriyet Kaplan’ın eşi Murat Kaplan, geçtiğimiz günlerde VM Medical Park Kocaeli Hastanesi’nde bir operasyon geçirdi. Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Prof. Dr. Tonguç İşken’in gerçekleştirdiği ameliyat sonrasında Kaplan’a sürpriz bir ziyaret gerçekleştirildi. Referandum öncesi çeşitli programlara katılmak üzere ilimize gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Murat Kaplan’ı ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu. VM Medical Park Kocaeli Hastanesi Genel Müdürü Doç. Dr. Soner Şahin’in karşıladığı Kılıçdaroğlu’na beraberinde CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay ve CHP İzmit İlçe Başkanı Mehmet Ümit Küçükkaya da eşlik etti.

DOKTORUNDAN BİLGİ ALDI

Sağlık durumu iyi olan Murat Kaplan’ın ameliyatını gerçekleştiren doktoru Prof. Dr. Tonguç İşken’den detaylı bilgi alan Kılıçdaroğlu, hastane yetkililerine başarılı operasyon ve misafirperverliklerinden ötürü teşekkür etti. Ziyaret sonrası aynı katta yatmakta olan diğer hastaları da ziyaret eden Kılıçdaroğlu, çıkışta hastane personeli ve hasta yakınlarının fotoğraf çekilme isteklerini geri çevirmedi.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.