Kavgada darp edildi! Hastanede öldü  3 kişi tutuklandı

Kavgada darp edildi! Hastanede öldü 3 kişi tutuklandı

Derince'de henüz öğrenilemeyen bir nedenden dolay çıkan kavgada, darp edilerek hastaneye kaldırılan Cafer Karaman, 12 günden bu yana tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Olayla ilgili adli mercilere sevk edilen biri çocuk 3 kişi ise tutuklandı.

Edinilen bilgi ve iddialara göre; 16 Ocak 2024 günü saat 00:50 sularında, Derince İlçesi Harikalar Sahili mevkiinde Cafer Karaman(44) ve yanında bulunan T.B.G isimli arkadaşı ile bölgede bulunan C.B(20), C.K(20) ve A.E(17) arasında henüz öğrenilemeyen bir nedenden dolayı kavga çıktı. Kavga esnasında Cafer Karaman ağır yaralanarak Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Olayla ilgili gözaltına alınan C.K, Ç.B ve A.E. Hakkında nöbetçi mahkeme ev hapsi kararı verdi.

TUTUKLANDILAR

Olayda hayati tehlike arz edecek şekilde yaralanan ve Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi devam eden Cafer Karaman, sabah saatlerinde hayatını kaybetti. Daha önce gözaltına alınarak adli mercilere sevk edilen C.K, Ç.B ve A.E, savcılığın talimatıyla tekrar gözaltına alındı. Adli Mercilere sevk edilen şüpheliler tutuklanırken, olayda yaşamını yitiren Karaman'ın cenazesi yakınlarına teslim edilerek, toprağa verilmek üzere Gaziantep'e götürüldü.

Kaynak:Abbas Çakar

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.