Kocaeli'de Ekmek Fiyatlarına Yeni Zam! 200 Gram Ekmek 10 TL Olacak mı?

Kocaeli'de Ekmek Fiyatlarına Yeni Zam! 200 Gram Ekmek 10 TL Olacak mı?

Kocaeli'de ekmek fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın cebini zorlamaya devam ediyor. Ocak ayında yapılan küçük bir artışın ardından, Kocaelili fırıncılar daha büyük bir zam talebiyle odalar birliğine başvurdu. Peki, Kocaeli’de ekmek fiyatları ne zaman 10 TL olacak? İşte detaylar...

Kocaeli'de Ekmek Fiyatları Ne Kadar Olacak?

Kocaeli’de fırıncılar, ekmek fiyatlarına yeni bir zam yapılması için harekete geçti. Son olarak geçtiğimiz yıl temmuz ayında yapılan zam ile birlikte 200 gram ekmek 7.5 TL'den satılmaya başlanmış, ocak ayındaki zamla birlikte fiyat 8 TL’ye çıkmıştı. Şimdi ise Kocaeli Fırıncılar Odası, yeni bir zam talebinde bulundu. Ticaret Bakanlığı’na yapılan başvuru kabul edilirse, Kocaeli’de ekmek fiyatları 10 TL’ye yükselecek.

Kocaeli Fırıncılar Odası'ndan Zam Talebi

Kocaeli Fırıncılar Odası tarafından daha önce konu ile ilgili yapılan açıklamalarda, maliyet artışları ve operasyonel giderlerin yükselmesi nedeniyle bu zamma ihtiyaç duyulduğu ifade edilmişti. Eğer bu zam onaylanırsa, Kocaeli’deki vatandaşlar 200 gramlık ekmek için en az 10 TL ödemek zorunda kalacak.

Kaynak:Abbas Çakar

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.