Hürriyet referandumdan sonra da sahada

Hürriyet referandumdan sonra da sahada

CHP Milletvekili Hürriyet 16 Nisan Anayasa Referandumunun hemen ardından halkın arasında olmayı seçti ve referandumun İzmit’e nasıl yansıdığını bizzat...

CHP Milletvekili Hürriyet 16 Nisan Anayasa Referandumunun hemen ardından halkın arasında olmayı seçti ve referandumun İzmit’e nasıl yansıdığını bizzat vatandaşlardan dinledi. Gerek 7 Haziran gerekse 1 Kasım Genel Seçimlerinin ardından halkın arasında olmayı tercih eden, meclis çalışmalarının ardından günlerini Kocaeli’nin bütün ilçelerinde geçiren CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, 16 Nisan Anayasa Referandumunun hemen sonrasında soluğu vatandaşların arasında aldı.

HALK ODAKLI ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ

TBMM Başkanlık Divanı Kâtip üyesi ve CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, 16 Nisan Referandumunun ardından Hürriyet hem esnaflara hayırlı işler diledi hem de, 16 Nisan Referandumunun İzmit esnafının referanduma bakış açısını değerlendirdi. Vatandaşlarla bol bol sohbet ederek, esnafın nabzını da tutan Milletvekili Hürriyet, molayı ise bölgede bulunan esnaf lokantasında verdi. Hürriyet yaptığı açıklamasında, “Halkın içinden gelen milletvekilleriyiz ve halktan kopmamız kesinlikle mümkün değil. 7 Haziran ya da 1 Kasım seçimleri sonrasında olduğu gibi, 16 Nisan referandumunun ardından da yine halkımızla iç içe olacağız. Bundan sonra da bütün çalışmalarımızı halk odaklı olarak sürdürmeye devam edeceğiz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.