Herkes onu Kenan Işık sandı; görenler inanamadı

Herkes onu Kenan Işık sandı; görenler inanamadı

Gördüğü kişiyi Kenan Işık sananlar büyük bir sürprizle karşılaştılar. Kenan Işık olduğunu düşünenler yanıldı. 9 yıl önce spor salonunun saunasında yaşadığı beyin kanaması sonucu komaya giren ünlü sunucu Kenan Işık, geçirdiği sağlık sorunlarıyla gündemdeydi. Ünlü sunucudan gelecek güzel bir haberi herkes beklerken sunucu şimdi başka bir konuyla anıldı.

Kim Milyoner Olmak İster'in unutulmaz sunucusu Kenan Işık, 9 yıl önce spor salonunun saunasında geçirdiği beyin kanaması sonucu komaya girmişti. Son zamanlarda sağlık durumu hakkında merak edilenler, Kenan Işık'ı sokakta görenleri şaşırttı.

Ancak, görülen kişi aslında Kenan Işık değil, kardeşi Prof. Dr. Mehmet Cengiz Işık çıktı. Bu karışıklık, Kenan Işık'ın sağlık sorunlarına dair geçmişteki anıları yeniden gündeme getirdi.

ALAN HABERLERE İSYAN ETMİŞTİ
Kenan Işık'ın hastane sürecinin ardından evde tedavisine devam edilirken, eşinin sağlık durumuyla ilgili çıkan yalan haberlere eşi isyan etmiş ve "Ben bir açıklama yapmadım. Eşimin sağlık durumunda kayda değer bir değişiklik yok" demişti.

anyconv-eazy.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.