YUNUS ÖZDEMİR BALIKESİR’E GİTTİ

YUNUS ÖZDEMİR BALIKESİR’E GİTTİ

 Kırmızı-Siyahlı ekibin başarılı orta saha oyuncusu Yunus Özdemir, 1.Lig kulüplerinden Balıkesirspor ile anlaştı. Başkan Ahmet Şahin, “İyi...

 

Kırmızı-Siyahlı ekibin başarılı orta saha oyuncusu Yunus Özdemir, 1.Lig kulüplerinden Balıkesirspor ile anlaştı. Başkan Ahmet Şahin, “İyi bir bonservis bedeli teklif edildi, ayrıca genç bir futbolcunun istikbali de söz konusuydu. Teknik ekiple birlikte verme kararı aldık. Hem kendisi, hem kulübümüz için hayırlı olsun” dedi.

 EMRE KART GERİ DÖNDÜ

Gölcükspor, Yunus Özdemir’i iki sezon önce Derince Demirspor’dan almıştı. 22 yaşındaki yetenekli futbolcu ligin ilk yarısında tüm maçlarda oynadı ve çok iyi performans ortaya koydu. Gölcükspor Başkanı Ahmet Şahin transferle ilgili açıklamalarda bulunurken, “Sezona başında 12 Bingölspor’a giden Emre Kart’ı geri aldık. Forvetteki sıkıntımızı giderdik. Sol tarafa ve savunmaya da birer oyuncu almak istiyoruz. Biri sürpriz. Girişimlerimiz sürüyor, her an imzalar atılabilir” dedi. Şahin, devre arası transferine fazla sıcak bakmadığını da vurguladı, “Bir kere karakterini bilmediğim futbolcuyu kesinlikle almam. Çok iyi araştırıyoruz. Transferi sayımız üçü geçmeyecek” dedi. ŞAHİN İKİNCİ YARIDAN ÇOK UMUTLUKırmızı-Siyahlı kulübün Başkanı Ahmet Şahin; ikinci yarıyla ilgili oldukça umutlu olduğunu da söyledi, “İlk yarı çok bireysel hatalarımız olmasa 27-28 puanımız olurdu. İyi bir hazırlık dönemi geçirdik, maçlardaki performansımız umut vericiydi. Hele bir de lige iyi bir başlangıç yapabilirsek, devamını getirir, Play-Off hedefine emin adımlarla gideriz” dedi. Şahin, sezon başı Play-Off puan barajını 55 olarak hesap ettiğini, ilk yarıdaki puan kayıplarının ardından barajın 2-3 puan düşebileceğini de söyledi, “Bu durumda bizim 34-35 puan almamız gerekiyor. Bu da demektir ki 10 maç kazanmak durumundayız. Benim inancım tam, ikinci yarıda bambaşka bir Gölcükspor olacak” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.