İsmail Küçükkaya: Hiç bir kadını rencide etmek istemem, bunun için özür dilerim

İsmail Küçükkaya: Hiç bir kadını rencide etmek istemem, bunun için özür dilerim

Gazeteci İsmail Küçükkaya, kabinedeki bir bakanın eşinin telefonundan ByLock çıktığını ve durumu öğrenen bakanın da eşinden boşandığını iddia...

Gazeteci İsmail Küçükkaya, kabinedeki bir bakanın eşinin telefonundan ByLock çıktığını ve durumu öğrenen bakanın da eşinden boşandığını iddia etmişti. Gündeme bomba gibi düşen iddianın ardından herkes o bakanın kim olduğunu merak etmiş ve açıklamalar üst üste gelmişti. Küçükkaya bugün o haber için "Haberimin tabi ki de arkasındayım. Sadece boşanma kararı kısmına girmemeliydim. Bu konu özel hayat olduğu için Sayın Fatma Betül Sayan Kaya'dan özür dilerim" dedi.

Gazeteci İsmail Küçükkaya, dün Fox TV’deki sabah programında MİT kaynaklarına dayandırdığı haberinde, bir bakanın eşinin telefonundan ByLock çıktığını ve bakanın da boşanma kararı aldığını duyurmuştu.

Küçükkaya bugün de konuyla ilgili bir açıklama yaparak, ‘Ben asla hiç bir kadını, hiç bir anneyi üzmek, rencide etmek istemem. Haberimin tabi ki de arkasındayım, takipçisiyim. Benim yaptığım haber devletin FETÖ’yle yaptığı mücadeleye destek niteliğindeydi. Ancak dünkü konuşmam sırasında boşanma kararı bölümüne girmemeliydim. Bu konuda Sayın Fatma Betül Sayan Kaya’dan özür dilerim” dedi.

BAKAN KAYA'DAN AÇIKLAMA

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya dün söz konusu iddialar sonrası açıklama yapmıştı.

İlgili haberlere adının karıştırıldığını belirten Bakan Kaya, ‘Bazı basın organlarında eşim ve şahsım hakkında yer alan iddialar tamamen gerçek dışıdır. İftiralara karşı gerekli hukuki işlemi başlatıyorum' diye konuştu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

kaynak sozcu

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.