“Halkımızla ittifak yapacağız”

“Halkımızla ittifak yapacağız”

 Saadet Partisi Körfez İlçe Başkanı Ömer Faruk Coşkun, erken seçim kararını sevinç ve heyecanla karşıladıklarını belirterek, “Değişime 66...

 

Saadet Partisi Körfez İlçe Başkanı Ömer Faruk Coşkun, erken seçim kararını sevinç ve heyecanla karşıladıklarını belirterek, “Değişime 66 gün kaldı, hodri meydan dedik ve seçim çalışmalarına başladık” dedi.

Ömer Faruk Coşkun yaptığı basın açıklamasında, “Ülke olarak öngörüsüzlük ve belirsizlik ortamı ile baş başa bırakıldık. Artık bu ülkede ne zaman ne olacağını kestiremiyoruz. Geçtiğimiz Salı günü Bahçeli tarafından söylenen erken seçim çağrısı toplumun bazı kesimleri için sürpriz olsa da bizi hiç şaşırtmadı. Nitekim en başından beri erken seçim değil, baskın bir seçim olmasını bekliyor ve kamuoyu ile bunu paylaşıyorduk. Seçimi baskın bir şekilde yapıp, muhalefeti hazırlıksız yakalamayı umanlar fena halde yanıldıklarını anlayacaklar. Seçim kararı bizim tarafımızdan büyük bir sevinç ve heyecanla karşılanmıştır. Hangi tarih olursa olsun Saadet Partisi seçimlerin parlayan yıldızı olacaktır. Genel Başkanımız Temel Karamollaoğlu’nun her kesimden insanın gönlüne tercüman olan siyasi yaklaşımı, ülkemizin tamamında büyük yankı uyandırmış, takdir toplamış, teveccüh bulmuştur” dedi.

“İttifak yapacağız”

Coşkun açıklamasının devamında, Kamplaşmayı, ayrışmayı ve kutuplaşmayı değil, bir ve beraber olmayı merkeze alan siyasi anlayışımız tüm partilerden oy alacak zeminde bulunmaktadır. Milletimiz gözünü, kulağını bize vermiş, Saadet Partisi’nin ne söylediğine ve ne yaptığına bakar hale gelmiştir. Evet, biz ittifak yapacağız. Atanamayan memur, asgari ücretli işçi, ürünleri, para etmeyen çiftçi, üniversite mezunu işsiz, siftahsız dükkan kapatan esnaf ve 80 milyonluk halkımız ile ittifak yapacağız. Değişime 66 gün kaldı. Biz bu günü önceden gördük. İşte nünün için kongremizde ana söylemimiz buyurun başlıyoruz oldu. Henüz kongremizi bitirip, mazbatamızı alacağımız bugün, kravatlarımızı çıkartmadan tekrar haykırıyoruz, Hodri Meydan, buyurun başlıyoruz.” Dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.