Bodrum’dan dehşet dolu görüntüler! Araçtaki kadınlara böyle saldırdı…

Bodrum’dan dehşet dolu görüntüler! Araçtaki kadınlara böyle saldırdı…

Bodrum Yalıkavak'ta bir kulübün otoparkında bir şahıs tartıştığı kadın sürücüyü araçtan indirmeye çalıştı. Tartıştığı kadına 'Keşke erkek...

Bodrum Yalıkavak'ta bir kulübün otoparkında bir şahıs tartıştığı kadın sürücüyü araçtan indirmeye çalıştı. Tartıştığı kadına 'Keşke erkek olsaydın görürdün' diyerek tehdit eden şahsın o anları cep telefonuyla saniye saniye kaydedildi. Görüntülerin sosyal medyada hızlı bir şekilde yayılmasının ardından Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Görüntüyü paylaşanlar, şahsın otoparkta görevli bir vale olduğunu iddia ettiler. Ancak polis saldırganı adresinde bulamadı.

Dehşet dolu görüntüler, Bodrum Yalıkavak’ta bulunan bir kulübün otoparkında çekildi. Sosyal medyada paylaşılan görüntüde, kadın sürücüyü ‘keşke erkek olsaydın görürdün’ diyerek tehdit eden şahıs, hızını alamayıp aracın kapısını zorla açarak ‘in aşağı’ diye de bağırdı.

 

Kendisinin görüntülendiğini fark eden şahıs, bu kez de kameraya saldırdı. Görüntüyü paylaşanlar, saldırgan şahsın, otoparkta görevli bir vale olduğunu iddia ettiler.

SAVCILIK SORUŞTURMA BAŞLATTI

Öte yandan Muğla Cumhuriyet Başsavcılığı da konuyla ilgili soruşturma başlattı. Doğan Haber Ajansı’nın haberinde de şahsın vale olduğu belirtildi ve emniyet güçlerinin, olayın Yalıkavak Mahallesi’ndeki Xuma Beach Club’ın otoparkında meydana geldiğini tespit ettikleri vurgulandı. Şahsın söz konusu adreste bulunamadığı ve hakkında çalışma başlatıldığı bildirildi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kaynak SÖZCÜ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.