GOSB Teknopark’a Ödül

GOSB Teknopark’a Ödül

GOSB Teknopark A.Ş., Strong Bosses Dergisi tarafından bu yıl 4’üncüsü düzenlenen Türkiye İnovasyon ve Başarı Ödülleri Töreni’nde, ‘İnovasyon ve Ar-Ge’ye Destek Ödülü’ne layık görüldü.

GOSB Teknopark A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Vekili Sinan Gider, Genel Müdür Prof. Dr. Murat Çemberci, Kurumsal İletişim Yöneticisi Ergün Alver, TTO Yöneticisi Ali İhsan Coşkun ve Kurumsal İletişim Uzmanı Ceylan Demir’in katılım sağladığı ödül töreninde, iş ve sanat dünyasında fark yaratan ve değer oluşturan isimler bir araya geldi.

GOSB Teknopark A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Vekili Sinan Gider, “GOSB Teknopark A.Ş. yapmış olduğu çalışmalarla dünyaya örnek olabilecek nitelikte bir teknopark. GOSB Teknopark, yapacağı çalışmalarda firmaların dijital dönüşümünü merkeze alarak gerek ulusal gerekse de uluslararası iş birlikleri ile bu çalışmaları daha anlamlı hale getirecek” dedi.

GOSB Teknopark Genel Müdürü Prof. Dr. Murat Çemberci ise yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Türkiye’de sayılarının 101’e ulaştığı Teknoloji Geliştirme Bölgelerinde yer alan Ar-Ge ofislerinin ülkenin katma değeri yüksek, nitelikli ürün ve hizmet geliştirmesine katkısı yatırımlar bazında oldukça kıymetli. Bugün İnovasyon ve Ar-Ge’ye Destek Ödülü’ne layık görülmek bizleri inanılmaz mutlu etti.”

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.