Darıca depreme hazır değil

Darıca depreme hazır değil

 Darıca Kızılay Şube Başkanı Nusret Oliger düzenlediği basın toplantısında Darıca’nın olabilecek bir depreme hazır olmadığını belirterek,...

 

Darıca Kızılay Şube Başkanı Nusret Oliger düzenlediği basın toplantısında Darıca’nın olabilecek bir depreme hazır olmadığını belirterek, “Darıca Kızılay olarak ilk hedefimiz ilçemizi olabilecek bir depreme hazırlamak olduğunu” söyledi.

DARICA İÇİN ÇALIŞMAK İSTİYORUZ

 Darıca Sevgi Parkı’nda geçtiğimiz cumartesi günü Darıca’daki çeşitli STK ve sendika başkanları ve iş adamları ile basın mensuplarını kahvaltılı bir toplantı düzenleyerek ağırlayan Darıca Kızılay Şube Başkanı Nusret Oliger dernek olarak projelerinden söz etti. Darıca’nın gelişmesine katkıda bulunmak istediklerini ifade eden Başkan Oliger, “Derneğin geçmişte yaptığı başarılı çalışmalarından dolayı dernek başkanını ve yönetimine teşekkür ediyorum. Ancak bundan sonra geçmişe bir sünger çekerek önümüzdeki süreçte Darıca için neler yapabileceğimize bakacağız” şeklinde konuştu.

DEPREME HAZIR OLMALIYIZ

Darıca’nın deprem kuşağında olduğunu ve bu nedenle tüm kurumların depreme hazır olması gerektiğini açıklayan Oliger, “Darıca’da olabilecek bir depreme ne yazı ki hazırlık değiliz. Bu nedenle acil olarak yapmamız gereken en önemli iş depreme hazırlanmamız gerekir. Darıca’nın tüm kurumlarının ve vatandaşların bu konuda eğitilmesi gerekir” dedi. Oliger ayrıca Darıca’ya bir Afet Koordinasyon Merkezi kurulması için gerekli çalışmalara başladıklarını açıkladı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.