Çıkmalar ruhsatsız yapılmış!

Çıkmalar ruhsatsız yapılmış!

 CHP’li meclis üyelerinin gündeme getirdiği ve Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in de izinli olduğunu söylediği Tatlıkıyu Köprüsü başındaki...

 

CHP’li meclis üyelerinin gündeme getirdiği ve Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in de izinli olduğunu söylediği Tatlıkıyu Köprüsü başındaki binadaki çıkmaların ruhsatsız olduğu, belediyenin iki kez tutanak tuttuğu ortaya çıktı. 

CHP’li meclis üyelerinin gündeme getirdiği ve gazetemizin de kamuoyuna taşındığı Tatlıkuyu Köprüsü başı Körfez Caddesi üzerindeki bina önünde yer alan çıkmaların ruhsata aykırı yapıldığı ileri sürüldü. CHP’li meclis üyeleri, işyeri ile ilgili ayrıntılı bilgilere ulaştı. CHP grubunun ulaştığı bilgilere göre işyerinin imarda otopark olması gereken yere çıkmalar yaptığı ve toplamda 300 metreye yakın haksız bir alan elde ettiği ifade edildi. Meclis üyeleri ayrıca, Belediye Başkanı Adnan Köşker’in kendilerine yaptığı sunumda da bu konuyu gündeme getirdiklerini de ifade ederek, tatmin edici cevap alamadıklarını vurguladılar. Öte yandan mecliste ruhsatlı olduğu söylenen çıkmalarla ilgili Gebze Belediyesi’nin de biri 24.102016, diğeri de 28.11.2016 olmak üzere iki kez tutanak tuttuğu, ayrıca iki kez de cüzi miktarlarda para cezası kestiği ileri sürüldü. CHP Grup Sözcüsü Serkan Davutoğlu ise; “Mecliste tüm meclis üyelerinin gözünün içine bakarak ruhsatlı olduğu söylendi, biz kime inanacağız. Gebze ve Gebzeli bunu hak etmiyor” dedi. 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.