CHP’li avukatlar seçim güvenliğini konuştu

CHP’li avukatlar seçim güvenliğini konuştu

CHP İl Başkanlığı bünyesinde 16 Nisan Pazar günü gerçekleşecek olan referandum da gönüllü olarak görev alan seçim güvenliğinden sorumlu avukatlar...

CHP İl Başkanlığı bünyesinde 16 Nisan Pazar günü gerçekleşecek olan referandum da gönüllü olarak görev alan seçim güvenliğinden sorumlu avukatlar bir araya geldi. CHP İl binasında gerçekleşen toplantıya İl Başkanı Av. Cengiz Sarıbay, CHP İl Hukuk Komisyonu Başkanı Av. Cumhur Arıkan, İl Kurul üyeleri Av. Hüseyin Acurman ve Av. Bahar Gültekin Candemir, İzmit Belediye CHP Gurup Başkan Vekili Av. Veli Beyaztaş, Büyükşehir Belediye Meclisi CHP eski Gurup Başkan Vekili Av. Fahri Örengül ve referandumda gönüllü olarak görev alan seçim güvenliğinden sorumlu avukatlar katıldı. 16 Nisan Pazar günü gerçekleşecek Referandum konusunda yapılan toplantıda özellikle referandum günü çıkabilecek hukuki sorunlara karşı çözüm önerileri tartışıldı. Özellikle referandumun esenliğinin sağlanmasının asıl amaç olduğunun vurgulandığı toplantıda son olarak Kocaeli ve ilçelerde görevli olacak avukatlar belirlenerek görev dağılımı yapıldı.

HUKUK ORDUMUZLA REFERANDUMA HAZIRIZ

Toplantının açılış konuşmasını yapan CHP İl Başkanı Av. Cengiz Sarıbay, “Türkiye genelinde olduğu gibi ilimizde de Cumhuriyet Halk Partisi İl Örgütü olarak hukuk ordumuzla referandumda seçim güvenliği için gerekli çalışmaları yaptık. Sandıklar bizlere emanettir. Amacımız seçimlere herhangi bir hukuka aykırılığın vuku bulmamasıdır. Bu anlamda gerekli önlemlerin hepsi alınmıştır “ ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.