CHP Çayırova’da referandum hazırlıkları sürüyor

CHP Çayırova’da referandum hazırlıkları sürüyor

 CHP Çayırova ilçe başkanlığı referandum hazırlıklarını sürdürüyor. Konu ile ilgili açıklama yapan ilçe başkanı Selahattin Kaya, “Hazırlıklar...

 

CHP Çayırova ilçe başkanlığı referandum hazırlıklarını sürdürüyor. Konu ile ilgili açıklama yapan ilçe başkanı Selahattin Kaya, “Hazırlıklar doğrultusunda sandık sorumlularımızı hızla belirliyoruz belirlenen sandık sorumlularımıza eğitim çalışmalarına başladık çok kısa süre içerisinde sandık sorumlularımızı, okul ve kat sorumlularımızı belirleyip eğitimden geçireceğiz, referandum süresince sahada çalışmalar içerisinde yer alacak ekiplerimiz hazır yapılacak anayasa değişikliğinin anlatımı konusunda ortak söylem birliğini sağlamak için değişiklik ile ilgili parti üyelerimizi bilgilendirmeye devam ediyoruz” dedi.

TÜM YURTTAŞLARIMIZI DAVET EDİYORUZ

“Pazar günü saat 14,00 da Çayırova belediyesi toplantı salonunda düzenleyeceğimiz tüm partililerimizin ve yapılan bu değişiklik konusunda bilgilenmek isteyen tüm yurttaşlarımızın katılacağı toplantı ile Bu anayasa değişikliğine ve başkanlık sistemine neden karşı çıktığımızı tüm yönleri ile paylaşacağız” diyen ilçe başkanı Kaya; “Toplantıya İl başkanımız Cengiz Sarıbay, parti meclis üyemiz ve Kocaeli milletvekilimiz Haydar Akar, İstanbul milletvekilimiz Mahmut Tanal, Kocaeli milletvekilimiz Tahsin Tarhan, Kocaeli milletvekilimiz  Fatma Kaplan Hürriyet’in katılacağını belirterek, referandumun bir seçim olmadığını ve siyasi bir mesele olamadığını kampanya süresince CHP olarak parti bayrağı kullanmayacağız diyerek tüm partili, partisiz tüm yurttaşları toplantıya davet etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.