BingX, Vadeli İşlemler İçin Gelişmiş Özelliklerini Tanıttı

BingX, Vadeli İşlemler İçin Gelişmiş Özelliklerini Tanıttı

Dünyanın önde gelen kripto borsalarından BingX, stratejik kontrol, değişkenlik ve risk yönetimi araçlarını bir araya getiren dönüştürücü bir alım satım deneyimi sunan vadeli alım satım işlemlerine yönelik kapsamlı güncellemesini tanıttı.

Bu güncellemelerin en önemli özelliği, kripto yatırımcılarının piyasa dalgalanmalarına tepki verme şeklini değiştiren çığır açan bir araç olan Ters Tetikleme (Trigger Reverse) özelliğidir. BingX kullanıcılarının belirli kriterler karşılandığında pozisyonlarını otomatik olarak değiştirmelerini sağlar. BingX kullanıcıları, son fiyat, hedef fiyat veya endeks fiyatı seçenekleri arasından bir tetikleyici fiyat belirleyerek, mevcut pozisyonlarını piyasa fiyatından kolayca kapatabilir ve aynı anda ters yönde eşdeğer bir pozisyon açabilirler. Sistem, bakiyenin yetersiz olduğu durumlarda mevcut maksimum bakiyeyi kullanabilir. Bu araç, piyasa değişikliklerine hızlı yanıt vermek için tasarlanmıştır ve hızlı kâr gerçekleştirme veya zarar azaltma sağlar.

Bir diğeri ise BingX Sürekli Vadeli İşlemler için Tek Yönlü Modu (One-Way Mode) olup BingX kullanıcılarına uzun ya da kısa olmak üzere yalnızca tek bir yönde pozisyon tutma seçeneği sunar. Bu yaklaşım, kripto işlemini basitleştirerek geleneksel finansal işlem yöntemleriyle uyumlu hale getiriyor. BingX ayrıca Pozisyon TP/SL (Kar Al/Zararı Durdur) özelliği de sunmaktadır. Piyasa fiyatı kullanıcının tetikleyici fiyatına ulaştığında, sistem tüm pozisyonu kapatmak için bir piyasa emrini kullanır ve pozisyon geliştikçe ekstra esneklik ve risk yönetimi sağlamaktadır.

Vivien Lin, BingX Genel Ürün Yöneticisi (CPO) heyecanını şu sözlerle paylaştı: "Keşfetmeyi daha da teşvik etmek için, kullanıcıların sıfır maliyetle Sürekli Vadeli İşlemlerine girmelerine ve kazanılan herhangi bir karı geri çekme katma değerine sahip olmalarına olanak tanıyan Sürekli Vadeli İşlemler Bonusu'nu da sunuyoruz. Bu yeni teşvik, kullanıcılarımızın finansal kısıtlamalar olmaksızın sürekli işlem dinamik dünyasını deneyimlemelerini desteklemeyi amaçlamaktadır."

BingX'in bu son özellikleri, kullanıcıları en yeni işlem araçlarıyla güçlendirme taahhüdünün ve kripto sektöründe yeniliğe olan bağlılığının altını çiziyor. Bu geliştirmeler, vadeli işlemlerin evriminde büyük bir adımı temsil ediyor ve BingX platformunda gelişmiş, verimli ve kolay bir işlem deneyimi vaat ediyor.

BingX Hakkında
2018 yılında kurulan BingX, dünya çapında 10 milyondan fazla kullanıcıya hizmet veren lider bir kripto para borsasıdır. BingX, yeni başlayanlardan profesyonellere kadar kullanıcıların gelişen ihtiyaçları için tasarlanmış spot, türev, copy trade ve varlık yönetimi dahil olmak üzere çeşitlendirilmiş ürün ve hizmetler sunmaktadır. BingX, kullanıcılara ticaret yeterliliklerini artırmak için yenilikçi araçlar ve özelliklerle güçlendiren güvenilir ve şeffaf bir platform sağlamayı taahhüt eder.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.