Ata’nın huzurunda zeki,  çevik ve ahlaklı oynadık

Ata’nın huzurunda zeki, çevik ve ahlaklı oynadık

BAL 2’de; Atatürk adlı tek stadın ev sahibi Keşanspor ile Keşan’da beşinci hafta eşleşmek grupta bize üstelik tam zamanında nasip oldu. Ulu Önder’i anmaya ve Atatürk Haftası’na iki gün kala Ulu Önder’in huzurunde zeki, çevik ve ahlaklı oynayıp kazandık…

Perde Arkası

Futbolun, sadece futboldan ibaret olmadığı bir kez daha, Gebzespor için çok anlamlı şekilde açığa çıktı.

rakip.jpg

Menekşeler BAL 2’de; iç saha maçlarını Atatürk adlı sahada oynayan grubun tek takımı Keşanspor ile Ulu Önder Atatürk’ü anmaya ve Atatürk Haftası’na iki gün kala; üstelik Keşan’da eşleşti.

BASINA DA PİYANGO OLDU

Gebze’de ve civar yerlerde uygulamanın aksine seronomiye kadar basına saha içinin de serbest bırakılması piyango oldu. Yerel basın Gebzespor’un takım fotoğrafını, tam o tabelanın altında aldı.

Bu sezonki kadro yapılanmasında sadece yetenek, zeki ve çevikliği değil ahlakı da ön planda tutan anlayışın bir yansıması olarak üstelik maçın başında 1-0 geriye düşmemize rağmen maçı biri kulübeye olmak üzere dört sarı kartla tamamladık.

ALNIMIZIN AKIYLA 3 PUAN DAHA

uclu.jpg

Kulüp yöneticisi Vefa Özcan, Gebze Belediyesi’nden Hacı Key de Gebzespor’u zorlu deplasmanda yalnız bırakmadı.

Kağıt üzerinde favori gözüktüğümüz maçta; temposunun nasıl işleyeceğinde belirleyici olduğumu maçta üç puanı yine alnımızın akıyla ve ahlaklı oynayarak kazandık.

teknik.jpg

Teknik heyetle zeki;

cevik.jpg

Maç boyunca, maçta çeşitli sürelerde görev alan 16 futbolcumuzla hem zeki, hem çeviktik. Her iki golde de gol kadar güzel asistler, rakip defansı çok zorlayan ve ekseri kazandığımız ikili mücadelelerle futbolseverlere, ‘Maçı hak eden aldı’ dedirttik.

HEPİMİZ KARDEŞİZ

kaldirdik.jpg

Maç içinde pozisyon gereği yerde kalan rakibi de, hakemin maçı bitiren düdüğüyle kendisini yere bırakanı da önce ayağa kaldırdık.

kostuk.jpg

Sonra taraftara sarıldık.

alkis.jpg

Ve Keşan’dan Keşanspor taraftarının alkışıyla, “Gebze sen bizim kardeşimizsin” temposuyla uğurlandık…

baskan.jpg

Keşan’da da şehrin, halkın takımının en büyük destekçisi belediye olduğundan kulübün başkanlığında yerelde iktidar partisinin bir meclis üyesi; Keşan Belediyesi Başkanvekili ve AKP Meclis Üyesi iş insanı Nehir Gergin var.

ismet-celen.jpg

Keşanspor’u geçen sezon Edirne Süper Amatör Lig’den BAL’a yükselten deneyimli teknik adam İsmet Çelen çalıştırıyor. Çelen, Gebzespor’a Bilecik temsilcisi Bozüyük Vitraspor’u çalıştırdığı ilk dönemde; 2018 – 2019’da da rakip olmuştu. Çelen arkadaşımız Aktan Uslu’nun BAL statüsüne, yerel basından beklentilerine dair sorularını, maç öncesi verdiği demeçte yanıtladı.

protokol.jpg

Keşanspor Kulübü Başkanı Nehir Gergin ve yönetimi protokol tribününde Keşan Kaymakamı Cemalettin Yılmaz, Keşan Belediye Başkanvekili ve Keşan Belediye Meclisi AKP Üyesi Sema Kılıç ve MHP Keşan İlçe Adnan İnan’a da ev sahipliği yaptı.

otobus.jpg

Keşanspor Başkanı Nehir Gergin’in Keşan’da kendi adını verdiği oteli, şehir dışındaki lokasyonundan ötürü Gebzespor’un konaklama tercihinde etken oldu. Başkan Gergin, arkadaşımız Aktan Uslu şahsında gazetemizi de otelinde bir akşam, misafir olarak ağırladı.

dortlu.jpg

Gebzespor Sportif Direktörü Abbas Sır, Teknik Direktör Özgür Vurur, yardımcı antrenör Önder Yılmaz ve kaleci antrenörü Murat Onar konakladıkları Nehir Otel’de maça dair son değerlendirmeleri, kahvaltı öncesi yaptı.

saglikcilar.jpg

Sahada kıran kırana geçen mücadelede pozisyon gereği dahi olsa sertlik çok seyrek, tespit edilebildiği kadarıyla iki kez yaşandı. Her iki takımın masörlerinin yanı sıra sağlıkçılara görev iki kez düştü.

tedavi.jpg

İlk müdahaleyi ikinci dakikada, kalecimiz Sercan Yılmaz’a yaptılar. İkinci yarıda nadir gelişen Keşanspor ataklarından birinde Mustafa Yüksel, Sercan Yılmaz ile çarpıştı. Keşansporlu yetenek oyundan alınırken hastaneye tedbir amaçlı sevk edildi.

canli.jpg

Keşanspor – Gebzespor arasındaki maçın gerek öncesi gerek sonrasında Keşan yerel basınında kısmi haberler gözlemledik. Maçı Fe TV Youtube kanalından canlı yayınladı, biz de sosyal mecradan duyurduk. Maça gelemeyen çok sayıda Gebzeli ve Gebzespor taraftarı da imkandan faydalandı.

stat.jpg

Hafta içinde oynanan karşılaşmadan ötürü Keşan Atatürk Stadı’nda yer yer boşluklar görüldü. Keşan Postası’nda yer alan habere göre bu olumsuzluğa rağmen 1000’e yakın taraftar takımını maç boyunca destekledi. Keşan’da taraftarın tercih ettiği türünse ekseri, hareketli pop şarkılar olduğu gözlendi.

resul-tat.jpg

Gebzespor Başkanı Avukat Resul Tat Genel Sekreter Çağrı Solak, yöneticiler Vefa Özcan, Suat Mermer, Hakan Tatoğlu, Hüseyin Eren ve Fuat Ayar ile birlikte Gebze Belediye Meclisi eski üyesi,

mehmet-basaran.jpg

Gebzeliler Derneği Başkan Yardımcısı Mehmet Başaran, Gebze Belediyesi’nden Hacı Key maçı Gebzespor taraftarının da yer aldığı, protokol tribünü ile kapalı tribünün tam karşısındaki tribünden, Gebzespor taraftarının hemen yan tarafından izlemeyi tercih etti.

kaleci.jpg

Gebzespor’da maç öncesi kaleci Sercan Yılmaz ve yedek kaleci Bahattin Tuğrul Aygün kaleci antrenörü Murat Onar çalıştırıldı. Sercan Yılmaz bu esnada sol omzunda geçici bir sorun yaşadı. Müdahale kulüp masörü Feridcan Önalmış tarafından yapıldı ancak Yılmaz’ın o sorunu maçın henüz ikinci dakikasında yine nüksetti. Yılmaz buna karşın maçı tamamladı.

yedekler.jpg

Gebzespor’da yeni transfer Batuhan Boyoğlu maça 67’nci dakikada, Baran Kaya ile aynı anda; Burak Baba ve Mustafa Pınar’ın yerine girdi. Sakatlıktan yeni yeni çıkan Murat Yetimhellaç ile birlikte yedek kaleci Bahattin Tuğrul Aygün, Levent Çoban, Abdulkadir Yıldırım ve Kaan Sağlam ilk 18’e girdi ama maçı kulübede tamamladı.

eskicarsi.jpg

Gebzespor’u grupta Uzunköprü’den sonra en uzun mesafeli, Dilovası’ndaki kulüp tesislerine yaklaşık 300 kilometre, Gebze İlçe merkezine 278 kilometre uzaklıktaki Keşan’da oynadığı maçta 50 kadar taraftarı yalnız bırakmadı ve takımını maç boyunca coşkuyla destekledi.

cocuklar.jpg

Grubun iddialı takımlarından Keşanspor sezonun beşinci haftasında üçüncü yenilgisini alırken tribünlerden takım veya yönetim aleyhine tezahürat olmadı. Skordan ve sonuçtan değil ama sahada takımlarının futbolcularının mücadelesinden hoşnut kaldığı gözlenen taraftar, maç bitimi de Gebzespor’u yanına davet ederek, alkışlayarak ve “Gebze sen bizim kardeşimizsin” diye tempo tutarak evine uğurladı.

Haber merkezi

Dijitalden bu sefer

4*4’lük dörtlü çıktı

** Gebzespor sezonun ilk üç maçında kazanmasına karşın iki maçta hakem azizliğinden olası puan kaybının direğinden döndü. Dijital atamadan bu sefer Kırklareli Bölgesi’nden Armağan Çıbık çıktı. Çıbık ikisi çizgi biri saha kenarında üç yardımcısıyla sonucu etkilemeden, neredeyse sıfır hatayla yönetti. Sarı kartlarını yerinde ve adil kullandı

https://www.gebzehaber.net/dijitalden-bu-sefer-44luk-dortlu-cikti-110494h.htm

***

Gebzespor’da Özgür diğer Feriköy maçına

Gebzespor, 2’nci Lig ekiplerinden Kırklarelispor’da forma giyen Özgür Can Özcan’a imzayı transfer döneminin bitimine sayılı günler kala, altıncı haftada oynanacak kritik Feriköyspor maçı öncesi attırdı. 35 yaşındaki yetenek 7’nci haftadan itibaren forma giyebilecek.

https://www.gebzehaber.net/gebzesporda-ozgur-diger-ferikoy-macina-110498h.htm

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.