9. Seka Park Altın Kemer Yağlı Güreşleri Başlıyor

9. Seka Park Altın Kemer Yağlı Güreşleri Başlıyor

Büyükşehir Seka Park Altın Kemer Güreşleri bu yıl Ali Gürbüz anısına düzenlenecek.Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi...

Büyükşehir Seka Park Altın Kemer Güreşleri bu yıl Ali Gürbüz anısına düzenlenecek.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı, Seka Park Altın Kemer Yağlı Güreşleri’nin bu yıl dokuzuncusunu düzenleyecek. Seka Park Uçurtma Tepesi’nin önünde ve 14 kategoride yapılacak olan güreşler,  6 Mayıs Cumartesi günü 09.00’da başlayacak.  9. Seka Park Altın Kemer Yağlı Güreşleri bu yıl Kocaeli’nin yetiştirdiği önemli güreşçilerden merhum Ali Gürbüz anısına düzenlenecek. Güreşler öncesinde bu yıl farklı bir tanıtım programı gerçekleştirilecek. Güreşe katılacak olan pehlivanlar ve güreşe hizmet veren ustalar güreşlerden bir gün önce Yürüyüş Yolu’nda bir tanıtım yürüyüşü gerçekleştirecek. Spor kenti Kocaeli ruhuna anlam katacak olan yürüyüşte tüm Kocaeli halkı 6 Mayıs Cumartesi günü gerçekleştirilecek olan güreşlere davet edilecek. Seka Park Altın Kemer Yağlı Güreşleri’nde başpehlivan unvanını elde eden güreşçi altın kemer ile ödüllendirilecek.

14 KATEGORİDE DÜZENLENECEK

Güreşler;  baş, başaltı, büyük orta, küçük orta büyük, küçük orta küçük, deste büyük, deste orta, destek küçük, ayak, tozkoparan, teşvik 2, teşvik 1, minik 2 ve minik 1 olmak üzere toplam 14 kategoride yapılacak ve her boyda (kategoride) ilk 3 dereceye giren güreşçilere madalya verilecek.

ALTIN KEMER VERİLECEK

Seka Park Altın Kemer Yağlı Güreşleri’nde başpehlivan unvanını elde eden güreşçi altın kemer ile ödüllendirilecek. Seka Park Altın Kemer Yağlı Güreşlerinde derece sırlamasına göre; birinciye altın, ikinciye gümüş, ve üçüncülere bronz madalya verilecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.