15 yaşındaki genç feci kazada can verdi!

15 yaşındaki genç feci kazada can verdi!

Sahur vaktinde, ekmek almak için arkadaşları ile birlikte motosikletle fırına gittiği öğrenilen 15 yaşındaki Ebeubekir, hafif ticari panelvan bir aracın kendisine çarpması sonucu yaşamını yitirdi. Kaza sonrası hızla olay yerinden kaçan sürücününde, ehliyetsiz olduğu iddia edildi.

Kartepe İlçesinde 31 Mart Pazar gününün ilk saatlerinde üzücü bir trafik kazası yaşandı. Edinilen bilgi ve iddialara göre; daha 5 gün önce 15 yaşına girmiş olan Ebubekir Özdemir, sahur için ekmek almak üzere, motosikletli 2 arkadaşı ile birlikte fırına gitti. Cadde üzerinde seyir halindeyken, sağa manevra yaparak ara sokağa girmek isteyen hafif ticari araç, Ebubekir'in kullandığı motosiklete çarptı. Kazanın etkisi ile motosikleti ile savrulan Ebubekir'in bedeni, yol kenarında bulunan bir aydınlatma direğine sert bir şekilde çarptı.


HIZLA OLAY YERİNDEN AYRILDI

Kaza sonrası otomobil önce duraksadı, ardından ise hızla olay yerinden ayrıldı. Bu esnada Ebubekir'in büyük şok yaşayan arkadaşları ne yapacağını şaşırdı. Bir arkadaşlarına bir de kaza sonrası olay yerinden ayrılan araca doğru koştu. Çevredekilerin ihbarı ile olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.


KURTARILAMADI

Kazada göğüs kafesi kırılan genç, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Öte yandan, Ebubekir'e çarpan aracın şoförününde 17 yaşında ve ehliyetsiz olduğu iddia edildi. Polis, kaza ile ilgili soruşturma başlatırken, Ebubekir Özdemir'in cenazesi, Pazar gün ikindi namazı sonrasında Sarımeşe Mezarlığında toprağa verildi.

vlcsnap-2024-04-01-17h04m31s744-1.jpg

Kaynak:Abbas ÇAKAR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.