Ziyaret var. Huzur var

Ziyaret var. Huzur var

Bu sefer huzurevi yapmak için kolları sıvayan ve şahsının başkanlığında dernek de kuran hayırsever iş adamı Muzaffer Altıntaş, AKP Gebze’nin yeni başkanı Recep Kaya’ya “Hayırlı olsun” ziyaretinde bulundu.

AKP Gebze İlçe Teşkilatı’nın 20 Eylül Pazar günü gerçekleşen kongresinde ilçe başkanlığına seçilen Recep Kaya geçen hafta içinde de mazbatasını almış ve başkanlığı yetkisiyle birlikte resmen başlamıştı. Kaya mazbatayı almasının ardından, “Hayırlı olsun” ziyaretçilerini gerek bireysel, gerek heyet halinde kabule başladı.

CHP’Lİ SABRİ ATİLLA DA EŞLİK ETTİ

Her gün birbirinden renkli konuklarını makamında ağırlayan Kaya’yı bu sefer huzurevi yapmak için kolları sıvayan ve şahsının başkanlığında dernek de kuran hayırsever iş adamı Muzaffer Altıntaş ziyaret etti. Altıntaş’a ziyaretinde oğlu Halit Altıntaş ile Sarkuysan Fabrikası İdari İşler Müdürü ve Gebze Belediye Meclisi CHP eski üyesi Sabri Atilla ve dernek üyeleri de eşlik etti.

BU SEFER DERNEK BAŞKANI SIFATIYLA

Gebze’ye daha önce bir ortaokul ve ana okulu kazandırıp çeşme için kolları sıvayan, Sultan Orhan Camii’nin de restorasyonunu üstlenen Altıntaş, Kaya’yı şahsının başkanlığında bir süre önce kurduğu Kocaeli Gebze Huzurevi Yardımlaşma ve Yaşatma Derneği Başkanı sıfatıyla ziyaret etti.

BİRİ ESKİ ÜÇ BAŞKANLA AĞIRLADI

Başkan Kaya, Başkan Altıntaş ve beraberindekileri geniş bir heyetle karşıladı. Her ikisi de aynı zamanda Gebze Belediye Meclis Üyesi olan AKP İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Özdemir ve AKP Gebze Kadın Kolları Başkanı Şenay Önder; AKP Gebze İlçe eski Başkanı, Kocaeli Büyükşehir ve Gebze Belediyeleri Meclis Üyesi Hasan Soba, aralarında Mustafa Yıldıztekin’in de bulunduğu ilçe yönetim kurulu üyeleri ile birlikte ağırladı.

BİLGİLENDİRDİ

Altıntaş, “Hayırlı olsun” ziyaretinde ev sahibi heyeti huzurevi projesine dair de bilgilendirdi. Başkan Recep Kaya da Altıntaş’a Gebze’ye kazandırdığı yatırım ve hayırlardan ötürü teşekkür etti. Ziyaret günün anısına fotoğraf çekimleri ile sona erdi. (Haber Merkezi)

 

muzaffer-altuntas-2.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.