Ziraat Bankası’ndan esnaflara kredi

Ziraat Bankası’ndan esnaflara kredi

 Gebze Berberler Odası öncülüğünde ihtiyaç sahibi olan esnaflara Ziraat Bankası tarafından düşük faizli kredi verilecek.  Esnafa verilecek...

 

Gebze Berberler Odası öncülüğünde ihtiyaç sahibi olan esnaflara Ziraat Bankası tarafından düşük faizli kredi verilecek.

 

 

Esnafa verilecek kredi ile ilgili olarak geçtiğimiz akşam Gebze Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Kenan Çelik’in ev sahipliğinde bir toplantı gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen toplantıya Gebze Pazarcılar Odası Başkanı Ziyaettin Erattır, Gebze Lokantacılar Başkanı Yusuf Ziya Çalış, Gebze Minibüsçüler Odası Başkanı Şaban Ebik, TOMMB Makine Mühendisleri Odası Gebze Temsilcisi Çetin Temel, Darıca Ziraat Bankası Şube Müdürü Erdem Bilgin ve Müdür Yardımcısı Bertan Şatıroğlu, Gebze Artvinliler Derneği Eski Başkanı Ali Fuat Bilir, Mali Müşavir Sait Aydın, Esnaf Mehmet Bektaş ve Gebze Haber Gazetesi İmtiyaz Sahibi İsmail Kadı katıldı.

DÜŞÜK FAİZLE KREDİ VERİLECEK

 

Esnafa verilecek kredi ile ilgili olarak fikir alışverişinin yapıldığını toplantıda, kredinden yararlanmak isteyen esnafların yeni işyeri kurması veya işyerinin 5 yıllık bir geçmişe sahip olması gerekliliği belirtildi. Yapılan çalışmanın esnafa büyük kolaylık sağlayacağını belirten Gebze Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Kenan Çelik, “Ziraat bankasıyla esnafa düşük kredi verilmesi yönünde böyle bir çalışma başlattık. İhtiyaç sahibi olan veya düşük faizle kredi çekmek isteyen esnafların yararlanması yönünde Ziraat Bankası’yla görüşmeler yaptık. Esnaflara yönelik yapılan bu çalışma neticesinde kredi çekmek isteyen esnaflarımıza Ziraat Bankası gerekli kolaylığı yapacaktır” dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.