Zeytinoğlu Kent Konseyi’nin konuğu oldu

Zeytinoğlu Kent Konseyi’nin konuğu oldu

 Kocaeli Kent Konseyi 2014 yılı I. Yürütme Kurulu Toplantısı Selim Sırrı Paşa Konağı’nda gerçekleştirildi.  Kocaeli Kent Konseyi Başkanı...

 

Kocaeli Kent Konseyi 2014 yılı I. Yürütme Kurulu Toplantısı Selim Sırrı Paşa Konağı’nda gerçekleştirildi.  Kocaeli Kent Konseyi Başkanı Dr. Halil İbrahim Kahraman ve Kocaeli Kent Konseyi Genel Sekreteri Gültekin Görüm’ün ev sahipliğinde gerçekleşen ve Kocaeli Sanayi Odası Başkanı Ayhan Zeytinoğlu konuk olarak katıldı.

SANAYİ ODASI’NIN FAALİYETLERİ ANLATTI

 

Kocaeli Sanayi Odası Başkanı Ayhan Zeytinoğlu, Kocaeli sanayisinin daha da gelişmesi ve kalkınabilmesi için önemli adımlar attıklarını vurguladı. Göreve geldiklerinde öncelikli hedeflerinin OSB başkanlarını bir araya getirmek olduğunu belirten Zeytinoğlu, bununla OSB alanları ve çevresindeki alanların arasındaki emlak değeri eşitsizliğini ortadan kaldırarak, eşit seviyeye getirdiklerini ifade etti. 16 farklı ülkeden 60 yabancı firma temsilcisinin katıldığı Santek Fuarı’nı 11.000 kişinin ziyaret ettiğine dikkat çeken Zeytinoğlu, fuarın gerek yapılan satışlar gerekse şehir turizminin canlanmasına katkı sağlamış olmasının ümit verici olduğunu söyledi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.